Image

Isolering af det vandbårne anlæg til varme og brugsvand

01. april 2020

Sandskær Strand Camping, der ligger natursmukt helt ud til Genner Bugt, har hen over vinteren 2019/2020 bygget et helt nyt brugerhus med toiletter, køkken og tre store luksuslejligheder. Hele huset er opført med højisolerede træfacader og har fra starten haft fokus på klimavenlig produktion af el og varme.

Det varme vand produceres med solpaneler i samspil med luft-til-vand varmepumpe der delvist drives af stort solcelleanlæg. Som følge af fokus på solopvarming, var korrekt isolering af alle rør en stor del af projektet.

Når solen skinner, kan panelerne varme vandet op til lige over 60 grader. Vandet tranporteres så ned i to store buffertanke hvorfra det fordeles ud til hhv. varmt forbrugsvand og sløjfes ind vil varmesystemet der kører via gulvvarme. 

Alle synlige rør indvendige rør er afsluttet med Isogenapak, og alle synlige rør på taget er afsluttet med IsoCover. Som følge af det nære samarbejde med Jürgensen VVS, lykkedes det os at komme op i maksimal isoleringstykkelserne hele vejen rundt.

En dejlig opgave vi løste til perfektion i tæt samarbejde med Sandskær Strand Camping og Jürgensen VVS fra Tønder, der havde VVS delen i underentreprise til Hovedentreprenøren Erling Andersen Snedker & Tømrer Forretning fra Aabenraa.

Tak for et godt samarbejde hele vejen rundt.

Vi sidder klar til at hjælpe

Vores team, der primært består af faglærte Tekniske Isolatører parret med lærlinge, udfører alle former for Teknisk Isolering.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på Teknisk Isolering, lover vi dig høj faglig ekspertise, top kvalitet, bedste kvalitetssikring, konkurencedygtige priser og aflevering til tiden.


Kontakt afdelingsleder og VVS Installatør Allan Krogh for en snak om hvad vi kan gøre for dig - du er altid velkommen.

 t: 3074 7189

Du kan også sende os en email

Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search