Image

Isolering af varmerør, brugsvand og tagvand på Kontor B i Sønderborg


I underentreprise til Bred VVS, har vi udført rørisoleringendnu et af Sønderborgs nybyggerier på havnefronten.

Bred VVS har montoret alle rør med isolerede bæringer hvorefter vi har montoret et mix af Rockwool 800 rørskåle, Rockwool Universal rørskåle og Isover Lamelmåtter. Alle synlige installationer er afsluttet med Isogena.

Opgaven er udført af de samme 3 personer, heriblandt vores lærling, der både har arbejdet med rørskåle, lamelmåtter og isogenapak. 

Stor tak til Bred VVS for opgaven, også stor tak til Hovedentrepenør A.Enggaard for god byggestyring og en god byggeplads.

Vi sidder klar til at hjælpe

Vores team, der primært består af faglærte Tekniske Isolatører parret med lærlinge, udfører alle former for Teknisk Isolering.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på Teknisk Isolering, lover vi dig høj faglig ekspertise, top kvalitet, bedste kvalitetssikring, konkurencedygtige priser og aflevering til tiden.


Kontakt afdelingsleder og VVS Installatør Allan Krogh for en snak om hvad vi kan gøre for dig - du er altid velkommen.

 t: 3074 7189

Du kan også sende os en email

Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search