Image

Isolering af tagvand, brugsvand og varmerør på Sydhavn 4

Som underentreprenør til Johann Andresen Smede & VVS har vi udført isoleringsarbejde på det nye kontorhus i Aabenraa. 

Vi har kondensisoleret alle tagnedløb, samt monteret rørskåle og isogeno på varmtvand og brugsvand, herunder også alle teknikrum.

Huset er opført af Skibsreder Jebsen ejendomsselskab, Stenbjerg Ejendomme, som et kontordomicil for flere virksomheder. Grunden, og ejendommen, har været meget eksponeret i hele planlægnings- og byggefasen, så kvalitet og god håndværk har været en mærkesag for alle involverede. Det har i sandhed været en ære at medvirke til dette lokale pejlemærke.

Tak for tilliden og samarbejdet til Johann Andresen.

Vi sidder klar til at hjælpe

Vores team, der primært består af faglærte Tekniske Isolatører parret med lærlinge, udfører alle former for Teknisk Isolering.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på Teknisk Isolering, lover vi dig høj faglig ekspertise, top kvalitet, bedste kvalitetssikring, konkurencedygtige priser og aflevering til tiden.


Kontakt afdelingsleder og VVS Installatør Allan Krogh for en snak om hvad vi kan gøre for dig - du er altid velkommen.

 t: 3074 7189

Du kan også sende os en email

Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search