Image

Reparation af kanalerne til ventilationsanlægget over Katedralskolen i Haderslev

For Caverion har vi forestået reetableringen af isolering og alukapperne over Katedralskolen i Haderslev.

Ventilationsanlægget havde været adskilt i forbindelse med ombygning af skolen. Istedet for at udskifte alle kanaler, har vi i samarbejde med Caverion genbrugt og reetableret det gamle anlæg. Alt i alt betød det en kæmpe besparelse for både Katedralskolen, Caverion og miljøet.

Mens arbejdet blev udført, var vi ramt af halvdårligt vejr. Det betød af vores arbejde dagligt skulle beskyttes. Det klarede vi nemt med genbrug af poserne fra isoleringsmåtterne samt lidt dampspærrer. Alt kan lade sig gøre :-)

Da kanalerne havde fået den rette isolering, fik vi fremstillet alukapper i samme mål som de daværende alukapper.

Vi, Caverion og Bygherre er overordentlig godt tilfredse med det færdige - og meget bæredygtige - resultat. Ikke vores største projekt, men faktisk nok et af dem vi er mest stolte af. Her gik samarbejde op i en højere enhed til gavn for alle.

Vi sidder klar til at hjælpe

Vores team, der primært består af faglærte Tekniske Isolatører parret med lærlinge, udfører alle former for Teknisk Isolering.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på Teknisk Isolering, lover vi dig høj faglig ekspertise, top kvalitet, bedste kvalitetssikring, konkurencedygtige priser og aflevering til tiden.


Kontakt afdelingsleder og VVS Installatør Allan Krogh for en snak om hvad vi kan gøre for dig - du er altid velkommen.

 t: 3074 7189

Du kan også sende os en email

Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search