Isolering ventilationssystem på 1300 m2 afsluttet med sorte alukapper

Dansk isolering har udført en større opgave indenfor isolering af ventilationssystem. Opgaven blev løst i underentreprise for Bravia, og omfattede et 1300m2 stort ventilationssystem på Syddansk Universitet's Tekniske Fakultet i Odense.

Ventilationssystem med 4 separate anlæg

Selve ventilationssystemet består af fire separate anlæg, hvoraf to systemerne er store og de andre to af små. Hele ventilationssystemet, består af rør i forskellige størrelser fra Ø100 og helt op til Ø900. Rørisoleringen er foretaget med lamelmåtter i henholdsvis 70 mm og 80 mm. Til opgaven har vi valgt at anvende lamelmåtter fra Isover.

Krav til æstetikken ved udførelse af isoleringen

Selve byggeriet på SDU består af en række modulopbygget pavilloner, som er leveret af Dalsgaard i Vejle. Dalsgaard leverer pavilloner som blandt andet er godkendte til undervisningslokaler i kortere eller længere perioder, i henhold bygningsreglementet. De opstillede pavilloner danner en samlet bygningsmasse til midlertidig forskning og undervisning.  

Pavillonerne er opstillet så man fra de omkringliggende bygninger kan se direkte ned på taget. Derfor ønskede bygherre, at der blev lavet en ordentlig finish på projektet. Hos Dansk Isolering foreslog vi derfor at afslutte isolering af ventilationssystemet med sorte alukapper, da vi af erfaring ved det giver et utrolig flot finish, som på ingen måde vil være til gene for udsynet fra de omkringliggende bygninger.

Alukapperne fuget ned mod tagpappet

De sorte alukapper har vi fuget ned mod det sorte tagpap med sort fuge, hvilket gør afslutningen med fugerne nærmest usynlige. Alle ventiler til ventilationssystemet kan tilgås via opstillede ventilkasser.

Isolering af ventilationssystem leveret til UG

Opgaven er løst med fuld tilfredshed fra bygherre til den aftalte pris og indenfor den aftalte deadline. Så alt i alt en teknisk isolering opgave som den skal løses og altid bliver løst når vi står bag projektet.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search