Dansk Isolering Rødekro

Dansk Isolering finalist til Årets Energi Isolatør for 5. år i træk

For femte år i træk var Dansk Isolering ApS i finalen til den prestigefyldte pris Årets Energi Isolatør +5 ansatte, der hvert år uddeles af smiley-ordningen Anmeld Håndværker.

Tilbage i 2015 var vi for første gang finalister. I 2016, 2017 og 2018 vandt vi prisen inden for vores kategori Årets Isolatør. Det er vi meget stolte over. Vi havde, naturligvis, sat næsen op efter endnu en statue, men er også yderst tilfredse med at nå finalen. Feltet bliver årligt skarpere, og vores kollegaer dygtiggør sig også fra år til år.

I år gik prisen til en dygtig kollega fra Århus-området som også har nogle flotte anmeldelse på Anmeld Håndværker. Vi kipper med flaget og lover kamp til stregen næste år :-)

Awardshowet Årets Håndværker blev afholdt onsdag d. 10. april i Cirkusbygningen i København, hvor finalisterne dystede om hæderen i 43 forskellige håndværkerkategorier. I kategorien Årets Energi Isolatør med +5 ansatte, var der i alt fem finalister. 

Anmeld Håndværker er et rigtig godt redskab, som vi bruger hver eneste dag i vores daglige arbejde. Vi lægger stor vægt på tillid, tryghed, tilgængelighed og dialog med vores kunder. Derfor bruger vi anmeldelserne til hele tiden at forbedre os og sikre kvaliteten i vores arbejde og i vores service og rådgivning, fortæller indehaver Martin Brink.

www.anmeld-haandvaerker.dk har Dansk Isolering en elitesmiley og over 340 kundeanmeldelser med en samlet score på 4,8 point på en skala fra 0 til 5.

Både kundeanmeldelser, titler og finalepladser er blåstemplinger, som skyldes en fokuseret holdindsats. Vi bruger dem selvfølgelig til at fastholde vores position i markedet. Men de forpligter os også til at holde os på tæerne hele tiden. 

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search