Rockwool stenuld til loftisolering
5 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image

Kolding: Bor du i et hus der er bygget før 1998 i Kolding? Så vil du kunne drage nytte af at får et isoleringstjek. Der er nemlig stor sandsynlighed for at du har for lidt isolering i hulmuren.

Hos Dansk Isolering har vi i mere end et årti, efterisoleret den danske boligmasse. Vi har stort set været rundt i alle kroge af Danmark og udført såvel loftisolering som hulmursisolering. Kolding er en af de mange byer hvor vi har foretaget mange hulmursisoleringer.


Huse i Kolding der er egnet til efterisolering af hulmuren

Specielt for Kolding er, at der her ligger mange "ældre" huse. Når vi siger ældre, mener vi huse som er bygget før 1998. Disse huse er specielt egent til efterisolering af hulmuren, da isoleringen her ofte er mangelfuld eller svundet ind.

Der er rigtig god grund til at efterisolere hulmuren i dit hus. En hulmursisolering gør, at dit hus holder bedre på varmen, hvilket både gavner indeklima og miljøet. Isoleringen er forholdsvis billig og utrolig effektiv. Pengene kan være tjent hjem i løbet 3 år – afhængig af opvarmningskilden.

Når du vælger at efterisolere dine hulmure, øges værdien af dit hus. Du får nemlig et forbedret energiforbrug, hvilket giver en forbedret energiklasse og en højere salgspris.

Din hulmur kan isoleres hele året rundt - men du vil naturligvis mærke den største besparelse på varmeregningen om efteråret og vinteren. Bestil dit gratis isoleringstjek her

Anmeldelser fra anmeld håndværker
smiley_green_130x135.png
Image

FAQ Isolering

Hvordan får boligen en bedre isolering?

Der er findes flere måder hvorpå du kan optimere din bolig og opnå en bedre isolering. Som nævnt tidligere er Kolding en by, hvor der findes mange ældre huse. Netop alderen på boligen er relevant når vi taler om energioptimering af boligen. Typisk anses huse der er bygget efter 1998 som velisoleret. Det betyder, både loftet og hulmuren er isoleret. Er huset ældre vil man typisk kunne isolere såvel loft som hulmuren.

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding