Hulmursisolering (Isover)

Rockwool stenuld til loftisolering


Image

Hvad koster hulmursisolering

Overkommelige priser på hulmursisolering hos Dansk Isolering.

For kun kr. 200 pr. m² tilbyder vi en omfattende pakke, der inkluderer moms – ingen skjulte omkostninger!

Vores priser for hulmursisolering er ens, uanset tykkelsen på din hulmur. Dette sikrer, at du undgår ubehagelige overraskelser, når du beslutter dig for at isolere din hulmur.
Martin Brink
Martin BrinkEnergirådgiver, indehaverDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhverv- og privatkunder
Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering
Martin Brink
Energirådgiver, indehaver
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder
Image

hulmursisolering priser varierer meget alt afhængig af hvilken isolatør du kontakter. Hos Dansk isolering tilbyder vi  hulmursisolering priser på 200 kr pr m2. 

Når du kontakter Dansk isolering kommer vi ud på din adresse og opmåler hulmuren. Når vi opmåler hulmuren til hulmurisolering, skal vi først finde ud af hvor tyk den er. Derfor borer vi et hul i en studsfuge ved en af murstenene. Det hul vi borer giver plads til at vi kan stikke et endoskopkamera ind og måle afstanden mellem bagvæggen og ydervæggen.

Dansk isolering hulmursisolerer hulmure fra 4 cm og opefter. Man kan sige at jo tykkere din hulmur er jo mere får du for pengene. Du kun betaler nemlig kun for m2 prisen.

Langt de fleste af de huse som vi hulmursisolerer er huse fra 1920 - 1970 - disse har et facadeareal på et sted mellem 80 - 130 m2. Når vi måler facaden op fratrækker vi alle døre og vinduer i huset således at du kun betaler for det isolerbare areal.

Pris på hulmursisolering

Hulmursisolering pris: kr. 200 pr. m2 inkl. moms

Uanset om du ejer et nyere eller et ældre hus, kan din hulmursisolering være mangelfuld eller svundet ind.

Der er tre gode grunde til at få undersøgt, om dit hus har behov for hulmursisolering:

 

  1. hulmursisolering gør at dit hus holder bedre på varmen – til gavn for indeklimaet og miljøet.
  2. Du sparer penge på varmeregningen – en isolering af hulmuren kan være tjent hjem på 3 år
  3. Du øger værdien af dit hus ved at isolere dine hulmure – et hus med en forbedret energiklasse og et forbedret varmeregnskab vurderes højere og sælges hurtigere
En hulmursisolering i dit hus er altså ikke bare win-win – det er faktisk win-win-win for både dig og dit hus.

Hos os er rådgivning, en opmåling og et tilbud helt gratis og ganske uforpligtende. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os :-)

Her er, hvad der er inkluderet i vores overkommelige pris for hulmursisolering:  • Udtagning af mursten før hulmursisolering: Vi sørger for omhyggelig fjernelse af mursten for at sikre en effektiv isolering.

  • Indblæsning af Isover, Rockwool eller Warmfiber hulmursisolering: Vi tilbyder valget mellem kvalitetsisolering for at opfylde dine specifikke behov.

  • Isætning af mursten efter endt hulmursisolering: Efter isoleringen vender vi omhyggeligt murstenene tilbage på plads for at bevare husets æstetik.

  • Filtsning af væggen efter endt hulmursisolering: For vandskurede eller pudsede huse udfører vi filtsning for at sikre en glat finish.

  • Oprydning efter endt hulmursisolering: Vi tager os af oprydningen, så du kan nyde fordelene ved din nyisolerede hulmur uden besvær.

Dansk Isolering er dedikeret til at levere en omkostningseffektiv løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med vores transparente priser og omfattende servicepakke gør vi hulmursisolering nemt og overkommeligt. Lad os hjælpe dig med at skabe et mere energieffektivt og komfortabelt hjem.

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding