Loftisolering:Frit materiale valgGratis isoleringstjekPriser fra 125,- /m25 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image
Image

loftisolering Aabenraa: Overvejer efterisolering? Hvad end det er en hulmursisolering eller en loftisolering. Ja så er Dansk Isolering det rette valg for dig. Vi er din lokale isolatør, med adresse lige udenfor Aabenraa.

Vi har efterisoleret lofter og hulmure i stort set alle større og mindre byer i Danmark. På vores hjemstavn Aabenraa / Rødekro er vi den førende isoleringsvirksomhed. På landsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 200.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser hvert eneste år. Det bliver til mange kvadratmeter og meget arbejde. På trods af det glemmer vi aldrig, at det er kunden der er i centrum. Det er din oplevelse, som er vigtigst for os. Sammen med et godt værdisæt, har det gjort os til vindere af prisen som årets isolatør flere år i træk.

Der er mange penge at spare på varmeregningen når du isolerer loftet

Hvis du ejer et hus der er bygget før 1998 er der stor sandsynlighed for at du mangler isolering på loftet. Med stigende energipriser, går det hen og bliver dyrt at udskyde efteriosleringen. For ligesom energipriserne, så stiger varmen som bekendt opad. Med en manglende loftisolering vil det sige, op igennem et dårligt isoleret loft og direkte ud til gråspurvene.

Du kan hurtigt selv konstatere, om du mangler loftisolering. Kast et blik på dit tag en dag, hvor der er frost og sne. Er der store plamager på dit tag der ikke er dækket af frost og sne, er det højeste sandsynlig fordi det er smeltet via den indefra kommende varme. Har du værelser i huset som er svære at varme op, eller svære at holde på en konstant temperatur, er det også typisk en indikator for manglende loftisolering.

Besparelse på en loftisolering i Aabenraa

Der er rigtig mange gode grunde til at foretage en loftisolering. Den mest åbenlyse er jo besparelsen, som du vil opleve på din varmeregning. Besparelsen er selvfølge størst, når du fyrer med olie eller gas.

I et eksempel med olie som opvarmningskilde og et hus på 160 m2 med eksisterende isolering på 50 mm og 200mm ny isolering lagt ud vil du spare ca 6.500 kr / år

Det betyder at din loftisolering er tjent hjem allerede efter 3 år!

En loftisolering kan altid svare sig hvis dit hus er fra før 1998. Et rigtig godt sted at starte er ved at få tjekket din boligs isoleringsmæssige tilstand. Det kan du gøre ved at bestille et Gratis isoleringstjek

Image

FAQ Isolering

Kan min bolig isoleres?

En loftisolering kan næsten altid svare sig hvis dit hus er opført før 1998. Et rigtig godt sted at starte, er ved at få tjekket din boligs isoleringsmæssige tilstand. Det kan du gøre ved at bestille et Gratis isoleringstjek hos Dansk Isolering. Isoleringstjekket, beregning på besparelse på varmeregningen, søgning af tilskud samt tilbud er alt sammen gratis og uforpligtende.

Se vores videoer

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding