Vi udfører loftisolering Vejle

Bor du i et hus der er bygget før 1998 i Vejle? Så vil du kunne drage nytte af at får et isoleringstjek. Der er nemlig stor sandsynlighed for at du har for lidt isolering på loftet.

Hos Dansk isolering er du altid i centrum.

For os har det ingen betydning om vi skal foretage en loftisolering i Vejle eller isolere en boligblok på Frederiksberg. Kundens oplevelse skal altid være den samme. Du fortjener service, tilgængelighed og ordentlighed. Derfor betyder dialogen med dig rigtig meget. Du skal vide præcis hvilken isolering der er bedst for dig og hvor meget loftisolering der er nødvendigt på din type bolig

Du vil hurtigt kunne mærke en forskel når du loftisolerer

En loftisolering er typisk det man kalder for en efterisolering af loftet, altså er det noget man foretager efter boligen er opført - i de fleste tilfælde rigtig mange år efter. Selve processen er der ikke så meget hokus pokus i, idet man spøjter et ekstra lag isoleringsgranulat ud over den eksisterende isolering. Selvfølgelig skal man være opmærksom på konstruktionen og ventilationen, og det har vores isolatører og håndværkere helt styr på.

Når du har fået foretaget en loftisolering vil du hurtigt kunne mærke forskellen. Du vil blandt andet lægge mærke til at de rum i huset der før var svære at varme op, nu kan holde en behagelig og konstant temperatur. Udover et langt bedre indeklima så sparer du også en god sjat penge på varmeregningen hvert år. Ja faktisk sparer du så meget at din loftisolering typisk vil have tjent sig selv hjem over ca. 5 år lidt afhængig af din opvarmingskilde og forbrug.

Dit loft kan isoleres hele året rundt - men du vil naturligvis mærke den største besparelse på varmeregningen om efteråret og vinteren. Bestil dit gratis isoleringstjek her
Image

No item found!

FAQ Isolering

Hvordan tjekker jeg selv isolering på loftet?

Der er intet til hinder for at du selv kan tjekke isoleringen på dit loft, og det er faktisk ganske nemt. Du skal i alt tjek 4 forskellige ting, for at kunne fastslå om din loftisolering er tilstrækkelig:


  1. Tjek tykkelsen på isoleringen med en tommestok flere forskellige steder. Den skal minimum være 250mm
  2. Tjek standen på isolering. Her skal du kigge efter om isoleringen er trykket flad, enten fordi der er gået på den eller afsat genstande på den.
  3. Tjek om isoleringen slutter tæt omkring spær
  4. Tjek om der er etableret et vindstop og om isoleringen går helt ud til vindstoppet

Hvis alt er OK ved dit tjek så har du et velisoleret loft, hvor der ikke er behov for yderlig isolering. 

Hvis du på nogen måde er i tvivl om nogle af punkterne i dit eget tjek kan du altid bede os om, at tjekke det for dig. Du kan enten ringe, skrive eller udfylde vores bestillingsformular her på siden. Vores isoleringstjek er gratis og helt uforpligtende.

Læs mere om loftisolering i vores artikel base

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

©2023 Dansk Isolering ApS
Kildeager 7, 4621 Gadstrup - Bergensvej 7, 6230 Rødekro
Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468 · by Say it webbureau Kolding

Search