rockwool granulat - Rockfill
Isover granulat til lofter
Loftisolering med 150 mm kun 139 kr
Isolering af loft med 250 mm kun 179 kr
Isolering af loft med 200 mm kun 159 kr
Isolering af loft med 300 mm kun 199 kr
ALT inklusiv: Moms, gangbro og vindstop
Mobile header loft
tablet header loft

Din loftisolering er i trygge hænder hos os

Dit loft og dine isoleringsønsker er i trygge hænder hos os. Vi levere en professionel isoleringsløsning, der to år i træk har gjort os til ”Årets Isolatør”. Vi står for Ordentlighed, Service & Tilgængelighed.

Det får du ud af et gratis isoleringstjek
Hvis du ikke har fået efterisoleret dit loft indenfor de sidste 10 år har du formodentlig behov for at få lagt ekstra isolering ud på loftet. Det giver derfor god mening at få tjekket din loftisolering

Et isoleringstjek fra Dansk Isolering betyder at du får besøg af en energikonsulent. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.

For at finde ud af præcist hvad du har brug for er det en god ide at bestille et isoleringstjek. Isoleringstjekket er GRATIS og uforpligtende. Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen eller ved at ringe til os på dette nummer:

Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring til:

t: 30 74 74 30

Bestil et gratis og uforpligtende isoleringstjek

Please let us know your name.
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.
*Dine oplysninger er i sikre hænder hos os. Dansk Isolering videregiver ikke dine oplysninger til 3. part. Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig og afgive et tilbud. Et tilbud og et isoleringstjek er fuldstændig gratis og helt uforpligtende.

Loftisolering med Rockwool, Isover eller Cbi Papir.

Stop dit varmetab nu – loftsisolering lægger låg på din husvarme! 

Manglende loftisolering: Ved du hvor meget varme, der forsvinder op gennem loftet og taget på dit hus? Og som kun gavner gråspurvene og dine panderynker, når varmeregningen dumper ind.

Ejer du fx et hus, der er bygget mellem 1950 og 1990, er der stor sandsynlighed for, at der mangler loftisolering. Og det er ærgerligt, for varme søger som bekendt opad. Samtidig er udgiften til opvarmning af dit hus en fyldig og evigt tilbagevendende post på dit husbudget.

Derfor bør du få undersøgt din loftisolering, og finde ud af om dit hus udnytter den varme, du betaler i dyre domme for. For med en god loftisolering kan der være mange penge at spare på varmeregningen for dig. Loftisoleringen tjener sig hjem Det vil også sige, at udgiften til loftisolering kan være tjent hjem over en overskuelig årrække. Så hvorfor vente med at finde ud af, om dit hus har behov for at blive loftisoleret? Det er der ingen grund til. Slet ikke når det tilmed er gratis!

Husk du kan trække vores arbejdsløn til loftisolering fra som håndværkerfradrag på din selvangivelse for 2017. Husk også at dit hus bliver mere klimavenligt og rykker op i energiklassificering, når det er blevet loftisoleret.

FAQ Loftisolering

Hvilke huse kan få loftisolering
Isolering af loftet kan lade sig gøre hvis du bor i et 1 plans hus. Bor du f.eks i et 1 1/2 eller et 2 plans hus er isoleringen af loftet pludselig en noget mere omstændig omgang. Grunden hertil skal findes i at både 1 1/2 plans og 2 plans huse har skråvægge som ikke kan isoleres ved at indblæse rockwool granulat eller anden isoleringsmateriale. Her skal man altså igang med isoleringsbats. Det betyder som oftest at isolerings arbejdet bliver meget omfattende. Derfor foretager man tit isolering af loftet eller skråvæggene i forbindelse med en renovering, hvor man skal helt ud til undertaget.
Hvad er indblæsning af isoleringsmateriale
Gode grunde til isolering af loft
Hvad er virkningsgraden af loftisolering?

Der er os der kommer ud

Anders Andersen
Anders AndersenBygningsisolering
Aksel Holm
Aksel HolmBygningsisolering
Steffen Haugaard
Steffen HaugaardBygningsisolering
Rene Haugaard
Rene HaugaardBygningsisolering

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Search