top_loftisolering_rockwool_granulat_priser.jpg

Rockwool's Rockfil er et granuleret løsuldsprodukt specielt designet til udlægning, på lofter i det Skandinaviske klima.

400_rockwool_loftisolering.png

Rockwool Rockfill er et granuleret mineraluldsprodukt, der er specielt velegnet til loftisolering.

Rockwools isoleringsprodukter er lavet af vand- og fugtafvisende stenuld. Rockwool er et dansk udviklet og gennemtestet produkt, der bliver produceret på Rockwools egen fabrik i Doense ved Hobro.

Rockwool loftisolering bliver lavet af knust sten, der smeltes til en flydende lava-agtig masse, der piskes op til totter af stenuldsgranulat. I fremstillingsprocessen indgår også gammelt Rockwool isoleringsmateriale fra nedrevne bygninger. På denne måde bliver Rockwoolen genbrugt og indgår i et klimavenligt kredsløb.

Når vi i Dansk Isolering laver loftisolering med Rockwool eller andre løsuldsprodukter, kommer vi altid ud til dig og laver en grundig opmåling af dit loft og en vurdering af dit behov for loftisolering.

Vi etablerer en forhøjning omkring stigehullet, en ny hævet gangbro og vindspærrer langs tagfoden. Herefter blæser vi Rockwool Rockfill ud i et tæt og jævnt lag i den tykkelse, vi har aftalt.

Rockwool Rockfill er et forholdsvist tungt materiale til loftsisolering. Derfor ligger det flot og uforanderligt på loftet. Og fordi Rockwool loftisolering er tungt, fungerer det også ekstra lyddæmpende.


Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring

t: 30 74 74 30

Bestil et Gratis Isoleringstjek af dit loft

Please let us know your name.
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.
Alle priser er inkl moms, gangbro, vindstop og skot omkring loftslem.
KORT SAGT: ALT INKLUSIVE!

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Search