LYDISOLERING - GØR DET SELV

Sig farvel til rungeriet i stuerne og goddag til roen Lydisolering giver dig dit hjem tilbage. Og du kan sagtens gøre det selv

Sig farvel til rungeriet og goddag til roen. Lydisolering giver dig dit hjem tilbage

Lydisolering: Kan du nikke genkendende til problemer med dårlig akustik inden døre og støj udefra? Mange nye huse er bygget med højt til loftet og hårde overflader som klinkegulve, metalflader og beton.

Det giver rummene en dårlig akustik. Du mærker det særligt, når I er mere end fire personer samlet i samme rum: Der er flere samtaler i gang, men samtalerne flyder sammen og det kan være svært at høre, hvad der tales om.

Det kan også være en højlydt børnefødselsdag, hvor lydene bliver forstærket til et konstant rungende ekko.

Du mærker det også, når du taler i telefon i de store åbne rum i huset: Du hører din egen stemme med ekstra rumklang og du bliver nødt til at gå ind i soveværelset for at fjerne baggrundsstøjen.

Dårlig indendørs akustik er en mere eller mindre ubevidst stressfaktor. Den påvirker indemiljøet og dine ører og din hjerne mere, end du måske tror.

Lydisolering er en nemt og billig måda at slippe af med rungeriet

Men heldigvis er der gode nyheder. For det er både nemt og billigt at komme akustik-problemet i dit hus til livs. Svaret er lydisolering.

Lydisolering absorberer lyde, der reflekteres af husets hårde overflader og begrænser lydudveksling mellem to rum. Dermed dæmpes lydniveauet i dit hus.

Hos Dansk Isolering har vi har en flot løsning på dit akutstikproblem: Med vores lydisolering gør-det-selv kit kan du dæmpe rumklangen i dit hus markant. Endda til en pris, der slet ikke kan sammenlignes med, hvad det koster at montere ”rigtige” lydlofter.


Produktet vi tilbyder til lydisolering af loft og vægge kommer fra Rockwools søsterselskab, Rockfon, der er den førende producent inden for lyddæmpende materialer. Produktet er en 60 x 60 cm hvid lydisoleringsplade, der er 2 cm dyb. Den er lavet af stenuld, der har uovertrufne lyddæmpende egenskaber.

Hvis du har mod på selv at gå i gang med at forbedre din boligs akustik, skal du vælge vores gør-det-selv kit. Kittet indeholder alt, du skal bruge samt en udførlig monteringsguide, som du også finder her på siden.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search