LYDISOLERING - GØR DET SELV

Sig farvel til rungeriet i stuerne og goddag til roen Lydisolering giver dig dit hjem tilbage. Og du kan sagtens gøre det selv

Lydisolering gør-det-selv kit

Gør det selv kittet inderholder lyddæmpende plader samt alt hvad du skal bruge for at lydisolere et rum

  • Lyddæmpende plader
  • Limtuber til montering (en tube indeholder lim til 2,5 plader)
  • 1 stk. Fugepistol til limtuberne.
  • 2 sæt handsker
  • 1 stk. Engangskedeldragt
  • 1 stk. Engangsmaske

De lyddæmpende plader måler 60x60 cm og er 2 cm tykke. De kan monteres på et utal af måder. Vælg altid en måde der er pæn og følg gerne nogle af husets eksisterende linjer, f.eks. kippen i loftet, overkanten af dør eller monter dem over en række køkkenskabe.


Ring og bestil:

t: 30 74 74 30

Rum Størrelse: 8 - 16 m2
Rum Størrelse: 16 - 28 m2
Rum Størrelse: 28 - 40 m2
Rum Størrelse: 40 - 54 M2

Inspiration og gode råd til montering lydisoleringsplader

Du kan montere lydisoleringspladerne på et utal af måder. Har du brug for en anden størrelse end 60 x 60cm, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vælg altid et monteringsmønster, der er pænt og følg gerne nogle af husets eksisterende linjer, for eksempel kippen i loftet, overkanten af dør eller monter dem over en række køkkenskabe.

Du kan anvende vores lydisolerings-kit til gipslofter, trælofter og vandskurede vægge. Monterer du på vandskurede vægge, skal du huske at bruge ekstra lim. Oplys gerne dette, når du bestiller, så medsender vi ekstra lim (150 kr. pr. tube).

Du skal være opmærksom på ikke at bruge hobbykniv, når du åbner dit gør-det-selv lydisolerings-kit, da det kan ødelægge indholdet.

Lav en grundig opmåling af loftet eller væggen, inden du går i gang.

Husk også at aftørre overfladen på loftet eller væggen, inden du monterer pladerne.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search