Vi søger tekniske isolatører
Image
Image

Vi søger branchens dygtigste Tekniske Isolatør

Vi søger 2-3 af branchens bedste Tekniske Isolatører, der - ligesom os - vægter kvalitet og kompetent håndværk tårnhøjt.

Som teknisk isolatør hos Dansk Isolering ApS får du et job med stor frihed under ansvar.

Du planlægger din egen arbejdsdag og møder ofte direkte på pladsen. Her kommer du til at arbejde sammen med kolleger, der er dygtige, muntre og gode til at samarbejde – ligesom dig.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold i en flad organisation med 3F-overenskomst og mulighed for at opnå en god timeløn med de almindelige tillæg såsom pension, SH-tillæg og mulighed for 4-dags uge.

Du får din egen firmabil og dit eget værktøj.

Du:

  • Har erfaring med Teknisk Isolering - enten som isolatør eller VVS'er (uden erfaring er henvendelse unødvendig)
  • Et godt sind, er omgængelig, rar og er nem at arbejde sammen med.
  • Har kørekort.
  • Er kvalitetsbevist til fingerspidserne.
  • Er bosat i Sønderjylland, på Fyn eller i Trekantsområdet.

Vi søger tekniske isolatører
Image
Image

Vi sidder klar til at hjælpe

Få besøg, opmåling og tilbud er helt gratis. Vi kalder det for et isoleringstjek. Du får besøg af en energikonsulent fra Dansk Isolering. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.

Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden eller ved at ringe til os på dette nummer: 30 74 74 30
Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Image

Search