Vi søger tekniske isolatører
Image
Image

Vil du uddannes som Teknisk Isolatør?

Vi søger en lærling til Teknisk Isolering - evt. en voksenlærling

Som Teknisk Isolatør-elev/lærling hos Dansk Isolering tilbydes du en alsidig uddannelse med gode løn- og jobmuligheder efter endt uddannelse.

Uddannelsen tager ca. 3,5 år og foregår som et mix mellem skole (AMU i Kolding) og virksomhedspraktik hos os i Rødekro.

Undervejs modtager du overenskomstmæssig lærlingeløn (ca. 80 kroner i timen) hvis du er under 25 år, og overenskomstmæssig voksenløn (ca. kr. 130 i timen) hvis du er fyldt 25 når uddannelsen påbegyndes. Du får også løn når du er på skole og din løn stiger automatisk år for år. 

Du vil følge vores dygtige svende de første par år af læretiden. Derefter - eller når du er klar - slippes du løs på egen hånd i egen bil.

De fleste dage møder du ind på firmaet i Rødekro eller direkte på de forskellige byggepladser i nærområdet.

Det er vigtigt at du:

  • har kørekort til bil (eller at du snart får det)
  • har lyst til at lære nyt
  • kan indgå i vores team

Lidt om dig:

Du har måske afsluttet folkeskolen eller en gymnasiel uddannelse. Eller du har måske nogle års erhvervserfaring og ønsker nu, at få en uddannelse. Uanset hvad, så send os en ansøgning eller giv os et kald - du er meget velkommen :-)

Du kan læse mere om uddannelsen ved at klikke her

Du kan også se en video om uddannelsen ved at klikke her
Vi søger tekniske isolatører
Image
Image

Vi sidder klar til at hjælpe

Få besøg, opmåling og tilbud er helt gratis. Vi kalder det for et isoleringstjek. Du får besøg af en energikonsulent fra Dansk Isolering. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.

Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden eller ved at ringe til os på dette nummer: 30 74 74 30
Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search