Image
Image
Opdateret fredag d. 16/10-20 kl 17:31 og opdateres løbende de kommende dage...

Regeringen har åbnet op for tilskud til efterisolering af loftet.  

Og vil taler altså om ret store tilskud! Vores indledende beregninger, viser tilskud på helt op til kr. 20.000 afhængig af husets størrelse og tykkelse af nuværende isolering på loftet. 


  • Tilskuddet kræver et energimærke udarbejdet efter 01. oktober 2012. Er dit energimærke ældre, skal du have lavet et nyt energimærke. Du kan læse mere i Bekendtgørelsens §11 på dette link

  • Tilskuddets størrelse varierer i forhold til husets størrelse. Få at beregne dit præcise tilskud, skal du klikke ind på www.sparenergi.dk som er en side udarbejdet af Energistyrelsen. Her skal du taste din adresse og bruge dit nem-id.

  • Tilskuddet kan ikke bruges sammen med Håndværkerfradraget. Her skal man opveje hvad der giver bedst bundlinje. Man skal indtænke omkostningen til energimærket hvor man - i forbindelse med f.eks. en loftisolering - kun modtager kr. 1000 i tilskud til selve energimærket. Dog er tilskuddet til selve loftisoleringen ret stort, så man kan ikke sige det ene frem for det andet. Ring endeligt til os. Vi rådgiver gerne herom.


  • For at få tilskud til loftisolering, skal din nuværende isolering være dårligere end u-værdi 0,14. Oversat til isoleringstykkelse betyder det, at du skal have mindre end ca. 200 mm isolering nu). Det nye lag isolering skal sikre en u-værdi bedre end 0,12 (jo lavere u-værdi, jo bedre). Det betyder at din samlede isoleringshøjde - alstå det gamle isolering + det nye isolering - skal være mindst 350 mm. Det giver god mening, for det er som regel også det vi rådgiver til.


  • Tilskudddet kan søges både af private boligejere, udlejningsvirksomheder og boligforeninger.


  • Når du får tilkendt tilskud, kan du vente op til 2 år med at få udført arbejdet.Bekendtgørelsen omkring tilskuddet kan læses her.
Image


Vi oplever stor interesse omkring den nye tilskudsordning. Både fra dig der ønsker et tilbud, og fra dig der allerede har bestilt en isoleringsopgave, men som endnu ikke har fået den udført.

Det vigtigste er at du skynder dig at søge tilskuddet. I forbindelse med ansøgningen, får du hurtigt overblik over, om du skal have et nyt energimærke. 

Vi er igang med at danne os et overblik og vil løbende komme med opdateringer her på siden. 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig :-)


Med venlig hilsen

Dansk Isolering

Martin Brink
Indehaver

+45 3074 7430

Vi sidder klar til at hjælpe

Få besøg, opmåling og tilbud er helt gratis. Vi kalder det for et isoleringstjek. Du får besøg af en energikonsulent fra Dansk Isolering. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.

Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden eller ved at ringe til os på dette nummer: 30 74 74 30
Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Image

Search