fra venstre Mikael Rasmussen, Martin Brink

Mød Daniel - vores nye lærling

Daniel er startet i lære som Teknisk Isolatør hos Dansk Isolering.


Teknisk Isolering er en lille niche, så mulighederne for at skaffe lærlinge er begrænsede af den manglende kendskab. Vi har, som branche, en stor udfordring i at udbrede kenskabet til faget, udtaler indehaver af Dansk Isolering Martin Brink. 

Så da Daniel selv henvendte sig i sommeren 2019 med ønsket om at "snuse" til faget, var vi næsten ved at falde ned af stolen af benovelse. Her er en ung mand som selv har undersøgt faget og egenhændigt meldt sig på første skoleforløb - et forløb der netop er overstået i december 2019.

Nu er Daniel igang med sin første rigtige praktikperiode som strækker som frem til efteråret 2020. Herefter venter 20 uger på skolen i Kolding hvorefter turen igen går retur til os i Rødekro.

Samlet skal Daniel være i lære i 3,5 år. Forløbet afsluttes med en traditionel svendeprøve og et bevis som faglært Teknisk Isolatør.

Faget ligger som et underfag til VVS'er og Energispecialister, men med den øgede fokus på energi, er faget en oplagt mulighed for varigt arbejde i et højt lønnet branche. Der vil nemlig altid være efterspørgsel efter specialister, og da faget kan bruges i hele verden, er der uanede muligheder for de unge mennesker.

Det er Dansk Isolerings mission at ansætte mindst én lærling årligt således at vi hele tiden har mindst én lærling i hvert forløb.

Du kan læse mere om uddannelsen her - du er også altid velkommen til at kontakte Martin Brink på 3074 7489 eller Allan Krogh på 3074 7189.

 

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search