Dansk Isolering Rødekro er finalist til Årets Isolatør 2020

Dansk Isolering når finalen for 7. år i træk

7 år i streg som finalister i kategorien Årets Energi Isolatør +5 ansatte. Det er vi bare ekstremt stolte over! 

Tilbage i 2015 nåede vi første gang i finalen - altså i top 5. 

I 2016, 2017 og 2018 vandt vi vores kategori Årets Isolatør. 

I 2019 & 2020 nåede vi også finanalen, men prisen til andre dygtige kollegaer som også har nogle flotte anmeldelse på Anmeld Håndværker.

Vi kippede med flaget i både 2019 & 2020 og lovede kamp til stregen i 2021. Netop derfor er vi ekstra glade for, igen at nå finalen om at blive Årets Håndværker 2021.


PS: Du er velkommen til at kigge ind i vores univers for anmeldelser på Anmeld-Haandværkers side.


Vi sidder klar til at hjælpe

Få besøg, opmåling og tilbud er helt gratis. Vi kalder det for et isoleringstjek. Du får besøg af en energikonsulent fra Dansk Isolering. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.

Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden eller ved at ringe til os på dette nummer: 30 74 74 30
Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search