Dansk Isolering Rødekro er finalist til Årets Isolatør 2020

Dansk Isolering når finalen for 6. år i træk

Det var med stor glæde vi modtog brevet fra Peter & Mads :-)

For 6. år i træk er Dansk Isolering nemlig i finalen til  Årets Energi Isolatør +5 ansatte.

Tilbage i 2015 var vi for første gang finalister. 

I 2016, 2017 og 2018 vandt vi prisen inden for vores kategori Årets Isolatør. Det er vi meget stolte over.

I 2019 gik prisen til en dygtig kollega fra Århus-området som også har nogle flotte anmeldelse på Anmeld Håndværker. Vi kippede med flaget og lovede kamt til stregen i 2020 - og nu nærmer dagen sig for den store finale.


Følg med på Anmeld Håndværkers Facebook side fredag d. 12.06.2020 kl. 17 - 21 hvor alle statuerne fordeles.Du er også velkommen til at kigge ind i vores univers for anmeldelser på Anmeld-Haandværkers side.


Vi sidder klar til at hjælpe

Få besøg, opmåling og tilbud er helt gratis. Vi kalder det for et isoleringstjek. Du får besøg af en energikonsulent fra Dansk Isolering. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.

Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden eller ved at ringe til os på dette nummer: 30 74 74 30
Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Image

Search