Mikael Rasmussen, afdelingsleder

”Dansk Isolering – du taler med Lars”

Sig goddag til Lars Slipsager - vores nye afdelingsleder for Bygningsisolering pr. 1. april 2019. Lars kommer med mange års erfaring inden for isolering af lofter og hulmurisolering, senest med 10 års ansættelse som kørende konsulent hos en dygtig konkulegga i isoleringsbranchen.

Lars er en rigtig all-rounder inden for isolering. Som tidligere tagtømrer kender Lars alle faldgrupper og muligheder på lofterne. Lars ved også alt hvad der skal vides om dampspærrer og fugtproblemer 

Og med mange års branche-erfaring, kan Lars næsten rynkenfotografere en hulmur. Nej :-) - rynkensyn er måske så meget sagt, men lang erfaring giver de rigtige øjne til at spotte årgangstyper, muligheder og tidligere tiders indgreb.

Når du ringer til os, er det enten Martin, Allan eller Lars der tager telefonen. Og i langt de fleste tilfælde er det Lars du får besøg af.

Giv os et kald - du er altid velkommen :-)

t: 3074 7430

 

Vi sidder klar til at hjælpe

Få besøg, opmåling og tilbud er helt gratis. Vi kalder det for et isoleringstjek. Du får besøg af en energikonsulent fra Dansk Isolering. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.

Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen øverst på siden eller ved at ringe til os på dette nummer: 30 74 74 30
Image

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search