Nøgleordene hos os er:ServiceTilgængelighedOrdentlighed



5 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image
Dansk Isolering kontorbygning Rødekro

Vi er Dansk Isolering

Velkommen til dig der vil vide mere om selve virksomheden.

Lige først en disclaimer :-) Mange af vores dygtige kollegaer og konkurrenter får skrevet teksterne på deres respektive hjemmesider af et reklamebureau fordi det virker bedre på Google. Og nok også fordi et reklamebureau laver bedre swung i teksterne. Ikke hos os! Her er det mig - Martin - der selv skriver teksterne i samarbejde med Thomas, Lars og Winnie som du kan møde både i telefonen og ude i marken ;-). På den måde sikrer vi, at du får den viden du søger. Nogle ord kan virke forkvaklede, men det skyldes desværre, at vi skal skrive lidt"Googlesk" for du kan finde os ude på det store web. 

Siden starten i 2008 har Dansk Isolering været ude på en fantastisk rejse. Fra den spæde start med 2 mand og en varebil, til idag hvor vi er en solid spiller i markedet, der beskæftiger 10-15 specialiserede medarbejdere fordelt på  vores to afdelinger i Rødekro og Gadstrup. Vores grej er i dag 3-4 gange kraftigere end dengang vi startede, så omregnet er det en helt andet butik i dag end dengang.

Hver eneste arbejdsdag udlever vi vores værdier: Service, Tilgængelighed og Ordentlighed over for kunder og samarbejdspartnere. Det være sig online, som her, eller i telefonen eller måske et videokald hvor sammen gransker et udbudsmateriale. Men rigtig ofte - ja næsten altid - mødes vi ude hos dig og ser sagen an.

I dag løser vi isoleringsopgaver i hele landet. Både store og små. Alt lige fra 25-30.000 m2 lofter over nybyggerier og renovering af almennyttige boliger, til en lille væg i en tidligere terrasse. Nogle af folkene vil helst lave hulmure i de flotte murmestervilla'er, andre vil helst efterisolere lofterne over de mange 70'er huse og nogle har det allerbedst med de helt store pladser hvor vi er mange dage i træk og bare pumper tonsvis af isolering. Den brede sammensætning af både opgaver og personale, gør vi at kan matche dig og os på den helt rigtige måde.

Det var denne indstilling og holdindsats fra alle i virksomheden, der gjorde, at vi vandt priserne som Årets Energimand 2016 og Årets Isolatør både 2017 og 2018. Faktisk har vi været nomineret og i finanalen i alle år siden 2015 til nu 2023. Det er i sig selv en kraftpræstation af vores dygtige team. 

Vi tager også vores sociale ansvar alvorligt. Vi har overenskomst med 3F via Dansk Industri og har som hovedregel altid mindst én praktikant, lærling og/eller arbejdsprøvning i forløb hele tiden. Derfor er vi også de stolte modtagere af Aabenraa Kommunes CSR-mærke. Endda hver år siden mærket blev lanceret. 

Vi er altid på vej mod nye mål, nye standarder, nye kunder, nye samarbejdspartnere og nye kompetencer. Den bedste vej til disse mål, er at vidensdele og netværke. Du er derfor altid velkommen til at give os et kald, sende og mail eller komme forbi kontoret i Rødekro og Gadstrup. Der er kaffe på kanden :-)


På gensyn/genhør 


Martin Brink
Indehaver

t: +45 3074 7430
e: mb(a)danskisolering.dk

 

Fakta:

Dansk Isolering isolerer hvert år 80-120.000 m2 lofter og hulmure. Omsætningen fordeler sig 70/30 mellem privatkunder og erhvervskunder.

Læs mere under de respektive afsnit, eller giv og et kald - du er altid velkommen.
Image

Læs mere om Dansk Isolering

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding