Lydisolering af loft

Er dit opholds rum plaget af ekko og dårlig rumklang når flere personer er samlet ved middagsbordet? Drømmer du om behagelig atmosfære indendøre? Hårde overflader, åbent til kip og store vinduer kan være skyld i dårlig akustik i din bolig. Dansk Isolering har en løsning så du kan fjerne uønsket støj. Lydisolering af loft eller væg kan være en god løsning på problemer. Lydisolering af loft eller væg er en nem, hurtig og effektiv løsning til at dæmpe støjen og skabe behagelige lydforhold og omgivelser.

Lydisolering af loft kan begrænse lydudvesklingen mellem to rum. Lydisolering af loft kan forbedre akustikken i et rum og skabe med mere behagelige omgivelser.

For at forbedre din akustik indendøre kan du anvende Rockfon akustik loftplader til lydisolering af loft. Rockfon akustiske er af en særdeles høj kvaltitet. Grundlaget til Rockfons akustike loft- og vægløsninger er stenuld. Stenuld er et lydabsorberende materiale. Lydbølgerne dør en smule når de rammer pladerne og dermed undgår man dårlig akustik. Vi har en pæn løsning til lydisolering af loft.

Gør-det-selv-kit lydisolering af loft

Ønsker du selv at gå i gang med lydisolering af dit loft har vi skabt et gør-det-selv lydisolering kit. Vores gør-det-selv-kit indeholder alt hvad du skal bruger for at du kan komme i kan med lydisolering af dit loft. Kittet fra Dansk Isolering består af: Lyddæmpende plader fra rockfon til lydisolering, limtuber til montering, fugepistol, handsker, engangskedeldragt, engangsmaske også en udførlig monteringsvejledning, som du også finder her på siden.

Kontakt os hvis du f.eks. har spørgsmål om:

• Lydisolering af loft

• Montering af lyddæmpende plader til lydisolering af loft

• Kompetent tværfaglig rådgivning

• Uforpligtende tilbud

 

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search