Lydisolering af væg

Bare vægge og loft til kip kan være skyld i dårlig akustik hjemme hos dig.Problemet kan løses ved lydisolering af væg. Dansk Isolering sælger et lydisolering af væg gør-det-selv-kit der indeholder alt hvad du skal bruge fra at får bedre akustik i din bolig.

Gør-det-selv kit til lydisolering af væg fra Dansk Isolering indeholder:

  • Lyddæmpende plader til lydisolering af væg fra Rockfon
  • Limtuber til montering
  • Fugepistol
  • Handsker
  • Engangskedeldragt
  • Engangsmaske
  • Monteringsvejledning som du også finder her på siden.

Med et gør-det-selv kit fra Dansk Isolering kan du komme godt igang med lydisolering af vægge, så der kan ske en forbedring af akustikken i din bolig.

Vægpladerne til lydisolering

Pladerne i vores gør-det-selv-kit til lydisolering af væg er moderne i looket og passer ind i den skandinaviske stil som er i mange boliger. Pladerne kan monteres på forskellige måder. Vælg altid en måder der er pæn og følg gerne nogle af husets eksisterende linjer, f.eks. overkant af dør eller monter dem over en række overskabe i køkkenet.

Opslagstavle - dekorativ løsning til lydisolering af væg

Pladerne til lydisolering af væg kan monteres som en opslagstavle så de samtidig har en praktisk, nyttig og dekorativ funktion i en moderne families hverdag.

Opslagstavler er en personlige og dekorativ løsning til lydsisolering af væg. Opslagstavler kan hænge i alle boligens rum. På en opslagstavle kan du sætte dine feriebillede, huskesedler, kalender, minder og kunstværker fra dine børn op med en lille tegnestift.

Du kan også male pladerne med tavlelak så du kan skrive på dem med kridt. En mulighed er at kombinere tavlelak og magnetmaling. På den måde får du både en flade du kan skrive med kridt på og hænge ting op med magneter.

Med en opslagstavle af lyddæmpendeplader vil der ske en lydisolering af væg så støjen i opholderummet sænkes markant og give famlien ro til kvalitetstid.

Bestil Gør det selv kit til lydisolering her

 

 

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search