Rockfon fjerner rumklangen

Produkterne i vores gør-det-selv kit til lydisolering kommer fra Rockwools datterselskab, Rockfon. ROCKWOOL Gruppen er verdens støreste producent af akustiske loftsplader af stenuld. Rockfon er den førende producent på markedet indenfor lyddæmpende materialer til forbedring af akustik. Rockfons produkter er innovative og deres elegante løsninger er skabt med fokus på en bæredygtig fremtid.

Rockfon akustiske loftplader fremstilles på ROCKWOOL stenuldsfabrikker i Frankrig, Polen, Rusland og Holland.

Rockfons produkter er veludviklede og af en særdeles høj kvalitet. Grundlaget til Rockfons akustiske loft- og vægløsninger er stenuld der har en fantastisk lyddæmpende egenskab. Stenuld blev opdaget i starten af det 20. århundrede, og er et naturligt biprodukt af vulkansk aktivitet. Stenulden er et lydabsorbenrende materiale der giver Rockfon gode akustiske egenskaber. I al sin enkelthed dør lydbølgerne en smule når de rammer pladerne, dermed undgår man den rungende fornemmelse resonansen giver. Akustikken er vigtig for at skabelsen af et god indeklima.

Information om Rockfon akustiske loftsplader:

Loftspladernes egenskaber er testet af uafhængige og certificerede laboratorier.

Akustik

Ved montering af Rockfon akustike loftsplader vil du opleve en fremragende og forbedret akustik i dit hjem.

Brandsikkerheden er i top

Stenuldens brandhæmmende egenskaber bidrager ikke til brandudvikling eller flammespredning. Rockfon lever og til brandsikkerhedskravene i alle europæiske lande.

Nem opsætning og vejledning

Vores vejledning til gør-det-selv kittet lever op til Rockfons anvisninger i henhold til opsætning og montage.

Udseende

Rockfon akustiske loftpladers monteres så der sker en pæn integration af såvel nye som eksisterende tekniske installationer. Rockfon er en pæn løsning til din bolig.

Anvendelse

God til nybyggeri og renovering for forbedret akustik.

Rockfon produkter til lydisolering skaber et rart miljø uden rumklang.

Miljø og bæredygtighed

Miljøvenligt og fuldt ud genanvendeligt. Stenulden er produceret af op til 84% genanvenlige materiale og kan genbruges. Rockfons skaber løsninger med fokus på en bæredygtig fremtid.

God luftkvalitet og indeklima

Rockfon loftplader lever op til lovmæssige krav for indendørs luftkvalitet og indeklima.

Rengøringsvenligt

Rockfon akustiske loftspladet er nemme at rengøre. Det anbefales at anvende en støvsuger med blød børste og lavt sug.

Gør-det-selv kit

Et lydsiolerings gør-det-selv kit fra Dansk Isolering indeholder alt hvad du skal bruge for at kommer hurtigt i gang med lydisolering af din bolig. Kittet indholder: Lyddæmpende plader fra Rockfon, limtuber til montering, fugepistol, handsker, engangskedeldragt, engangsmaske også en udførlig monteringsvejledning, som du også finder her på siden.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search