Murer, tømrer eller anden bygningsarbejder

Murer, tømrer eller anden bygningsarbejder

Vi mangler en ny medarbejder til vores team af isoleringsfolk. Du møder dagligt ind i på lageret i Rødekro hvorfra vi kører ud i Sønderjylland, trekantsområdet og på fyn.

Løn, pension og sygeforsikring efter Bygge- og Anlægsoverenskomsten mellem 3F og Dansk Byggeri med tillæg jf. vores lokalaftale, herunder også overarbejdstillæg.

Vi betaler tillæg til timelønnen svarende til personlige kvalifikationer, evt. svendebreve og indsats. Timelønnen stiger automatisk jo længere du er ansat, og vi har årligt en fast stigning af timelønnen.

Du skal som minimum har kørekort til bil (og evt. trailer), men også meget gerne til lastbil (vi betaler et tillæg såfremt du har lastbilkørekort, forvogn).

Kendskab til byggebranchen er en forudsætning. Gerne med erfaring inden for tømrer- eller murerfaget. Svendebrev er ikke et krav, men en fordel.

Du skal være glad, venlig og servicemindet. Du skal kunne indgå i et team af dedikerede medarbejdere, og det er en fordel hvis du har kendskab til arbejde med iPad/tablets da en stor del af vores kommunikation kører via disse. Det er vigtigt at du er god fysisk form og kan tage fat.

Arbejdet består i at isolere hulmure (udtage og isætte mursten), samt isolering af lofter. Alt med løsuld/granulat. Løsuld/granulat klør ikke som almindelig batts, da alt isolering udføres med maskiner. Vi har godt sikkerhedsudstyr og alt vores grej er af nyere dato.

Som udgangspunkt kører vi 4-dags-uge mandag-torsdag kl. 07,00-17,00 og holder fredag fri.

Du er meget velkommen til at ringe til Martin på 3074 7489 og høre mere om jobbet.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt

Forventet start
Hurtigst muligt

Antal stillinger
1

Ansættelsesforhold
Fast

Arbejdstid
Fuldtid

Ansættelse
Permanent

Arbejdssted
Danmark > Syddanmark >Sjælland

Ansøgning
Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Få mere at vide om stillingerne ved at kontakte Martin Brink på telefon: 30 74 74 89

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Search