Hvilke huse kan efterisoleres?

Huse bygget før 1971 kan ofte hulmursisoleres.

De huse vi primært hulmursisolerer, er huse bygget i perioden 1940 – 1971, og et af de huse vi oftest støder på, er murmestervillaen. En gedigen villa bygget i holdbare og gode materialer, men desværre sjældent hulmursisoleret.

Er dit hus allerede hulmursisoleret, og føler du stadig at væggene er kolde, kan det skyldes at isoleringen er faldet sammen, eller at huset oprindeligt er hulmursisoleret med skum. Skum var meget anvendt til hulmursisolering en overgang, men har i dag vist sig utilstrækkelig, da skummet tørrer og smuldrer. Hulmursisolering foretaget med skum kan meget let efterisoleres med rockwool. Vi tilbyder efterisolering af skummede huse til samme pris som huse der ikke er isoleret i forvejen – du skal altså ikke betale ekstra for at få det gamle skum pustet ud.

Vi kan let konstatere om dit hus har tilstrækkeligt hulmursisolering. Vores fremgangsmåde er simpel, men sikker. Vi starter med:

  • At bore et 3-4 mm hul og undersøger hullet med en strikkepind. Hvis vi er i tvivl går vi til step 2.
  • Vi borer et 10 mm hul og stikker vores spy-cam ind. Det er et kamera hvormed vi kan se om hjørner.
  • Hvis vi stadig er tvivl tager vi en sten ud og kigger med egne øjne ind i hulmuren.

 

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding