Efterisolering af huse ældre end 1998

En efterisolering af dit hus kan både gavne din pengepung, familiens trivsel og husets salgbarhed. Og så er det endda gratis at få lavet et isoleringstjek af dit hus hos Dansk Isolering.

Der er faktisk tale om en win-win-win situation, hvis du får efterisoleret dit hus: Din varmeregning falder, huskomforten og indeklimaet bliver forbedret og dit hus vil være nemmere at sælge, da efterisoleringen giver en bedre energimærkning.

Hvad indebærer efterisolering?

Det ligger i ordet efterisolering, at det er noget man foretager, efter boligen er opført. Det kan være, at man lægger et ekstra lag isolering på et eksisterende lag isolering. Det kan være en uisoleret hulmur, man blæser isoleringsmateriale ind i.

Man kan stort set efterisolere overalt i husets klimaskærm. Det vil sige de konstruktioner, der beskytter boligen mod vind og vejr. For eksempel tag, vinduer, ydermure og vægge. Det vil oftest være ældre huse, der har det største besparelsespotentiale ved en efterisolering, men selv nyere huse vil også kunne have gavn af at blive efterisoleret.

Hvordan føles huset efter en efterisolering?

Vælger du at få efterisoleret dit hus, mærker du forbedringerne fra dag ét: Du vil opleve, at rum, der tidligere var svære at varme op, nemt vil holde en konstant og behagelig temperatur. Du vil også opleve, at vægge der tidligere var kolde nu er varme og ikke skaber kold træk om fødderne på husets beboere. Huskomforten øges og indeklimaet forbedres ganske enkelt.

Nå ja, så føles det også mere behageligt, hver eneste gang, du modtager din varmeregning. For en veludført efterisolering har selvfølgelig en mærkbar positiv effekt på dit varmeforbrug med det samme.

Steder du kan sætte ind

Der er flere steder du kan sætte ind når du vil forbedre din bolig's isoleringsmæssige tilstand. Du kan foretage en efterisolering af ydervægge ved at udfylde hulmuren med isolering. Isolerer du loftet er du også hjulpet godt på vej til en billigere varmeregning. Herunder beskriver vi de forskellige tiltag du kan foretage når du er ved at efterisolere.

Efterisolering af hulmuren

Et helt oplagt sted at sætte ind er ved at lave efterisolering af hulmur

Hulmuren er den den afstand der er imellem ydervæg og indervæg. Er dine hulmure uisolerede, utilstrækkeligt isolerede eller isoleret med forkert materiale, vil der være et stort potentiale for at forbedre varmeregningen og komforten i dit hus.

Efterisolering af loftet

Dér hvor der umiddelbart er mest isoleringsevne og besparelse at hente er ved en efterisolering af loft

Op til 30 procent af boligens varmetab går gennem loft og tag. Er loftet utilstrækkeligt isoleret, fx med 100 mm isolering, vil det være oplagt og effektivt at lægge et ekstra lag isolering på loftet. Det vil give en mærkbar besparelse på varmeregningen med det samme. Der bliver også opsat gangbro og vindstop

 

Sådan kommer du igang

Kontakt vores energivejledere og bestil et gratis isoleringstjek, hvor vi giver vores anbefaling til efterisolering og laver et regnestykke på, hvor hurtigt investeringen tjener sig hjem i lige netop dit hjem.
Bestil et gratis isoleringstjek

Årets isolatør

Dansk Isolering har 3 år i træk vundet prisen som årets isolatør senest i 2018
Image
Ellite smiley fra anmeld håndværker

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search