KONTAKT DANSK ISOLERING

Hos Dansk Isolering vil vi gerne i dialog med dig. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og afgive tilbud på projekter

Vi er Dansk Isolering

Siden starten i 2008 har Dansk Isolering været ude på en fantastisk rejse. Den begyndte med en lokal iværksætter og to ansatte i et beskedent lokale i Aabenraa.

I dag er vi en solid vækstvirksomhed, der beskæftiger 10-15 specialiserede medarbejdere fordelt på Tekniske Isolatører, Tømrer, Murer og VVS'er der løser alle slags isoleringsopgaver i hele landet.

Hver eneste arbejdsdag udlever vi vores værdier: Service, Tilgængelighed og Ordentlighed over for kunder og samarbejdspartnere.

Det var denne indstilling og holdindsats fra alle i virksomheden, der gjorde, at Dansk Isolering vandt priserne som Årets Energimand 2016 og Årets Isolatør både 2017 og 2018. I 2019 lånte vi den ud til en dygtig kollega og endte på en 2. plads, men her i 2020 er vi igen er nomineret og håber vi at kunne tage prisen som Årets Isolatør 2020 med hjem igen.

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt. Vi har overenskomst med 3F via Dansk Industri og har som hovedregel altid mindst én praktikant, lærling og/eller arbejdsprøvning i forløb hele tiden. Bl.a. derfor er vi de stolte modtagere af Aabenraa Kommunes CSR-mærke.

Vi er altid på vej mod nye mål, nye markeder, nye kunder, nye samarbejdspartnere og nye kompetencer. Den bedste vej til disse mål, er at vidensdele og netværke. Du er altid velkommen til at give os et kald, sende og mail eller komme forbi kontoret i Rødekro. Der er kaffe på kanden :-)


På gensyn/genhør 


Martin Brink
Indehaver

t: +45 3074 7489
e: mb(a)danskisolering.dk

 

Fakta:

Løsuldsafdelingen i Dansk Isolering isolerer hvert år 80-120.000 m2 løsuld – fordelt 50/50 mellem privatkunder og erhvervskunder.

Afdelingen for Teknisk Isolering er et spidskompetent og specialiseret team, der arbejder tæt sammen med ventilationsfirmaer, VVS-virksomheder. 

Læs mere under de respektive afsnit, eller giv og et kald.

Vores værdier

Vores værdier

Dansk Isolering arbejder omkring 3 enkle begreber.
Vores mission & vision

Vores mission & vision

Læs vores simple mission og vision her.
Kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris ros eller andet.

Din sikkerhed for godt håndværk

Hos Dansk Isolering er du garanteret godt håndværk. Vores konsulenter er uddannet energivejledere og vi anvender de bedste isoleringsmaterialer fra seriøse godkendte leverandører.
rockwool_isolering.png
isover_loesuld.png

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

©2023 Dansk Isolering ApS
Kildeager 7, 4621 Gadstrup - Bergensvej 7, 6230 Rødekro
Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468 · by Say it webbureau Kolding

Search