KONTAKT DANSK ISOLERING

Hos Dansk Isolering vil vi gerne i dialog med dig. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og afgive tilbud på projekter

Vi er Dansk Isolering

Siden starten i 2008 har Dansk Isolering været ude på en fantastisk rejse. Den begyndte med en lokal iværksætter og to ansatte i et beskedent lokale i Aabenraa.

I dag er vi en solid vækstvirksomhed, der beskæftiger 22 højt specialiserede medarbejdere, der løser alle slags isoleringsopgaver i hele landet.

Hver eneste arbejdsdag udlever vi vores værdier: Service, Tilgængelighed og Ordentlighed over for kunder og samarbejdspartnere.

Det var denne indstilling og holdindsats fra alle i virksomheden, der gjorde, at Dansk Isolering vandt priserne som Årets Energimand 2016 og Årets Isolatør både 2017 og 2018

Vi tager vores sociale ansvar alvorligt med blandt andet kædeansvar og overenskomster. Derfor var vi blandt modtagerne af Aabenraa Kommunes CSR-mærke

Men vi hviler ikke på laurbærrene, for vores rejse er slet ikke slut. Den er først lige begyndt.

Vi er på vej mod nye mål, nye markeder, nye kunder, nye samarbejdspartnere og nye kompetencer. Vil du med på rejsen?

 

Fakta:

Løsuldsafdelingen i Dansk Isolering isolerer hvert år mellem 100-120.000 kvadratmeter løsuld – fordelt 50/50 mellem privatkunder og erhvervskunder.

Afdelingen for teknisk isolering er et spidskompetent og specialiseret team, der arbejder tæt sammen med ventilationsfirmaer, VVS-virksomheder og bygherrer.

Det siger vores kunder om os

(function(d, s, id) { var js, ahjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//anmeld-haandvaerker.dk/sites/all/libraries/ah/smileybox.js"; ahjs.parentNode.insertBefore(js, ahjs); } (document, "script", "ah-sbox"));
Vores værdier

Vores værdier

Dansk Isolering arbejder omkring 3 enkle begreber.
Job hos Dansk Isolering

Job hos Dansk Isolering

Kunne du tænke dig at arbejde for Dansk Isolering.
Kontakt os

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris ros eller andet.

Din sikkerhed for godt håndværk

Hos Dansk Isolering er du garanteret godt håndværk. Vores konsulenter er uddannet energivejledere og vi anvender de bedste isoleringsmaterialer fra seriøse godkendte leverandører.
rockwool_isolering.png
isover_loesuld.png

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search