rockwool granulat - Rockfill
Isover granulat til lofter
Loftisolering med 150 mm kun 139 kr
Isolering af loft med 250 mm kun 179 kr
Isolering af loft med 200 mm kun 159 kr
Isolering af loft med 300 mm kun 199 kr
Kvalitetsisolering fra kr. 100 pr. m2 INKL. MOMS
Mobile header loft
tablet header loft

Bestil et gratis og uforpligtende isoleringstjek

*Dine oplysninger er i sikre hænder hos os. Dansk Isolering videregiver ikke dine oplysninger til 3. part. Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig og afgive et tilbud. Et tilbud på isolering loft og et isoleringstjek er fuldstændig gratis og helt uforpligtende.

Din loftisolering er i trygge hænder hos os

Ved isolering af loft er dine isoleringsønsker i trygge hænder hos os. Vi levere en professionel isoleringsløsning, der syv år i træk har givet os en finaleplads som Årets Isolatør, hvoraf vi tre år i træk vundet Årets Isolatør. Vi står for Ordentlighed, Service & Tilgængelighed.

 

Vi besøger dig under stor respekt for COVID19, ligesom vi naturligvis tilbyder onlinemøder på de gængse platforme. 


Det får du ud af et gratis isoleringstjek
Hvis du ikke har fået efterisoleret dit loft indenfor de sidste 20 år har du formodentlig behov for at få lagt ekstra isolering ud på loftet. Det giver derfor god mening at få tjekket din loftisolering.

 

Et isoleringstjek fra Dansk Isolering betyder at du får besøg af en energikonsulent. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering på loftet. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.


For at finde ud af præcist hvad du har brug for er det en god ide at bestille et isoleringstjek. Isoleringstjekket er GRATIS og uforpligtende. Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen eller ved at ringe til os på dette nummer:

Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring til os på 30 74 74 30

Loftisolering med Rockwool, Isover eller papir.

Stop dit varmetab nu – loftsisolering lægger låg på din husvarme! 

Manglende loftisolering: Ved du hvor meget varme, der forsvinder op gennem loftet og taget på dit hus? Og som kun gavner gråspurvene og dine panderynker, når varmeregningen dumper ind.

Ejer du fx et hus, der er bygget mellem 1950 og 1990, er der stor sandsynlighed for, at der mangler loftisolering. Og det er ærgerligt, for varme søger som bekendt opad. Samtidig er udgiften til opvarmning af dit hus en fyldig og evigt tilbagevendende post på dit husbudget.

Derfor bør du få undersøgt din loftisolering, og finde ud af om dit hus udnytter den varme, du betaler i dyre domme for. For med en god loftisolering kan der være mange penge at spare på varmeregningen for dig. Loftisoleringen tjener sig hjem Det vil også sige, at udgiften til loftisolering kan være tjent hjem over en overskuelig årrække. Så hvorfor vente med at finde ud af, om dit hus har behov for at blive loftisoleret? Det er der ingen grund til. Slet ikke når det tilmed er gratis!

Husk du kan trække vores arbejdsløn til loftisolering fra som håndværkerfradrag på din selvangivelse for 2021. Husk også at dit hus bliver mere klimavenligt med yderligere loftisolering og rykker op i energiklassificering, når det er blevet loftisoleret.

Priser for gangbro og vindstop

Almindelig gangbro

200,-
 • Etablering
 • Pr. meter
 • Inkl. moms.

Ekstra bred gangbro

300,-
 • Etablering
 • Pr. kvm
 • Inkl. moms.

Vindstop

100,-
 • Etablering
 • Pr. meter
 • Inkl. moms.

Ærlig rådgivning

0,-
 • Bestil et gratis isoleringstjek
 • og få ærlig
 • og kompetent rådgivning
Læs mere om: Gangbro og vindstop

Hvilke huse kan få loftisolering?

Isolering af loftet kan lade sig gøre hvis du bor i et 1 plans hus. Bor du f.eks i et 1 1/2 eller et 2 plans hus er isoleringen af loftet pludselig en noget mere omstændig omgang. Grunden hertil skal findes i at både 1 1/2 plans og 2 plans huse har skråvægge som ikke kan isoleres ved at indblæse rockwool granulat eller anden isoleringsmateriale. Her skal man altså igang med isoleringsbats. Det betyder som oftest at isolerings arbejdet bliver meget omfattende. Derfor foretager man tit isolering af loftet eller skråvæggene i forbindelse med en renovering, hvor man skal helt ud til undertaget.

Hvad er indblæsning af isoleringsmateriale?

Indblæsning af isoleringsmateriale er en hurtig og nem måde at isolere loftet på. Ved at anvende f.eks rockwool granulat sparer man en masse tid i skærearbejde og tilpasning af isoleringsbatsene. Se de åbenlyse fordele ved at indblæse isoleringsmaterialet ind frem for at bruge bats.

Hvad er de gode grunde til isolering af loft?

Der er mange gode grunde til hvorfor du skal vælge at isolere loftet. Vi kan jo starte med den mest åbenlyse grund - nemlig den at der er en hel del penge at spare på varmeregningen. Hvor meget du sparer er afhængig af flere faktorer. Blandt andet størrelsen på dit hus, eksisterende isolering på loftet samt din opvarmningskilde. Besparelsen er naturligvis størst ved olie som opvarmningskilde. Hvis du f.eks har et hus på ca. 160 m2, med en eksisterende isolering af loftet på 50 mm og efterisolerer med 200 mm så vil du ca. spare 6500 kr / årligt.

Hvad er virkningsgraden af loftisolering?

Virkegraden på efterisolering aftager når man kommer over 600 mm, hvorfor vi aldrig anbefaler at man får lagt efterisolering højere end de 600 mm. Virkegraden på efterisolering måles i en værdi der hedder Lambda (λ). Lambda er et udtryk for hvor god materialet er til at holde på varmen, eller sagt på en anden måde. Hvor godt er det til efterisolering. Jo lavere Lambdaværdi, jo bedre er materialet til efterisolering Læs mere om virkningsgraden af loftisolering

Laves der gangbro og vindstop?

Vi etablerer en ny hævet gangbro, og vindspærrer langs tagfoden. Herefter blæser vi loftisolering ud i et jævnt og tæt lag i den aftalte tykkelse.

februar 01, 2018

Sådan virker loftisolering

by Martin Brink

Virkning af loftisolering er at sikre varmen, ikke stiger op igennem loftet. Du kan sammenligne efterisolering af dit loft med en dyne: Hvis den ikke er tyk nok, eller slutter…
juni 05, 2017

Loftisolering af 1 1/2 plans huse

by Martin Brink

JA! huse med skråvægge kan også få foretaget loftsisolering. Virkegraden er dog ikke den samme som ved 1-plans huse. Når man loftisolerer huse med skråvægge kan man isolere skunken og…
april 03, 2017

Isolering af Loft

by Martin Brink

Isolering af loftet kan lade sig gøre hvis du bor i et 1 plans hus. Bor du f.eks i et 1 1/2 eller et 2 plans hus er isoleringen af…

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search