Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bestil et gratis og uforpligtende isoleringstjek

*Dine oplysninger er i sikre hænder hos os. Dansk Isolering videregiver ikke dine oplysninger til 3. part. Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig og afgive et tilbud. Et tilbud på isolering loft og et isoleringstjek er fuldstændig gratis og helt uforpligtende.

Din loftisolering er i trygge hænder hos os

Ved loftisolering er dine isoleringsønsker i trygge hænder hos os. Vi leverer en professionel isoleringsløsning, der syv år i træk har givet os en finaleplads som Årets Isolatør, hvoraf vi tre år i træk vundet Årets Isolatør. Vi står for Ordentlighed, Service & Tilgængelighed.


Start loftisoleringen med et gratis isoleringstjek

Hvis du ikke har fået foretaget isolering af loft indenfor de sidste 20 år har du formodentlig behov for at få lagt ekstra isolering på loftet. Det giver derfor god mening at få tjekket din loftisolering.

Et isoleringstjek fra Dansk Isolering betyder at du får besøg af en energikonsulent. Han kommer for at måle op og tjekke for evt. eksisterende isolering på loftet. Han er istand til at bedømme hvilken type isolering der er mest gavnligt for dit hus, ligesom han også han fortælle dig hvad du kan få i håndværkerfradrag og hvornår din investering har tjent sig hjem i form af besparelser på varmeregningen.


For at finde ud af præcist hvad du har brug for er det en god ide at bestille et isoleringstjek. Isoleringstjekket er GRATIS og uforpligtende. Du kan bestille et isoleringstjek ved at udfylde kontaktformularen eller ved at ringe til os på dette nummer:

Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring til os på 30 74 74 30

Vi besøger dig under stor respekt for COVID19, ligesom vi naturligvis tilbyder onlinemøder på de gængse platforme.

Loftisolering med Rockwool, Isover eller papir.

Stop dit varmetab nu – loftsisolering lægger låg på din husvarme! 

Manglende loftisolering: Ved du hvor meget varme, der forsvinder op gennem loftet og taget på dit hus? Og som kun gavner gråspurvene og dine panderynker, når varmeregningen dumper ind.

Ejer du fx et hus, der er bygget mellem 1950 og 1990, er der stor sandsynlighed for, at der mangler loftisolering. Og det er ærgerligt, for varme søger som bekendt opad. Samtidig er udgiften til opvarmning af dit hus en fyldig og evigt tilbagevendende post på dit husbudget.

Derfor bør du få undersøgt din loftisolering, og finde ud af om dit hus udnytter den varme, du betaler i dyre domme for. For med en god loftisolering kan der være mange penge at spare på varmeregningen for dig. Loftisoleringen tjener sig hjem Det vil også sige, at udgiften til loftisolering kan være tjent hjem over en overskuelig årrække. Så hvorfor vente med at finde ud af, om dit hus har behov for at blive loftisoleret? Det er der ingen grund til. Slet ikke når det tilmed er gratis!

Husk du kan trække vores arbejdsløn til loftisolering fra som håndværkerfradrag på din selvangivelse for 2021. Husk også at dit hus bliver mere klimavenligt med yderligere loftisolering og rykker op i energiklassificering, når det er blevet loftisoleret.
Image

Kan man selv loftisolere?

Ja du kan udføre en loftisolering selv. Det har man gjort med isoleringsbatts i mange år. En af udfordringerne med isoleringsbatts er dog, at det er svært at nå helt ud i hjørnerne, samt isolere fuldstændig tæt om spær og rør. Her er granulaten væsentlig bedre end isoleringsbatts. Idag er priserne på en proffesionel udført loftisolering også ret små, blandt andet takket være håndværkerfradraget til energimæssige forbedringer af din bolig. Så spørgsmålet er nok nærmere. Kan det betale sig selv at loftisolere? Her tænker vi både på tiden og om det er her du vil spare penge.

Efterisolering af loft hvordan?

Sådan foregår en loftisolering

Når du har besluttet dig for at gøre noget ved varmetabet i din bolig, skal du finde ud af hvordan, hvornår og hvem der skal udføre loftisoleringen. Hos Dansk Isolering foregår udførelsen af en loftisolering således.

 1. Du henvender dig enten via hjemmesiden eller telefon.
 2. Vi aftaler en dag for et gratis isoleringstjek. I mange tilfælde kan vi få svar de ting, vi har behov for at vide over telefonen.
 3. Vores konsulent besøger dig og gennemgår din bolig.
 4. Konsulenten forklarer dig hvad du kan isolere. Hvor meget du kan forvente at spare på varmeregningen, og hvor meget du kan opnå i tilskud.
 5. Du modtager et tilbud på loftisolering opgaven.
 6. Når du accepterer tilbudet aftaler vi en dato.
 7. På datoen skal du sørge for at loftsrummet er ryddet.
 8. Vores isolatører går igang med indblæsning af isoleringen og etablerer gangbro, hvis du også har bestilt det.
 9. Når vi er færdige med at efterisolere loftet. Rydder vi op efter os og du kan ikke se vi har været hos dig... Men du kan mærke det.
Sådan foregår en loftisolering (step by step guide)

Priser for gangbro og vindstop

Almindelig gangbro

250,-
 • Etablering
 • Pr. meter
 • Inkl. moms.

Ekstra bred gangbro

300,-
 • Etablering
 • Pr. kvm
 • Inkl. moms.

Vindstop

100,-
 • Etablering
 • Pr. meter
 • Inkl. moms.

Ærlig rådgivning

0,-
 • Bestil et gratis isoleringstjek
 • og få ærlig
 • og kompetent rådgivning
Læs mere om: Gangbro og vindstop

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

©2023 Dansk Isolering ApS
Kildeager 7, 4621 Gadstrup - Bergensvej 7, 6230 Rødekro
Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468 · by Say it webbureau Kolding

Search