5 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Hulmursisolering spørgsmål

Overvejer i at isolere hulmuren, og vil i gerne have en forståelse for hele processen omkring hulmursisolering. Vi svarer her på de mest gængse spørgsmål.

På denne side har vi samlet alle de forskellige artikler, spørgsmål fra kunder samt videoer. Så her har du muligheden for at dykke ned i emnet og blive klogere på hvilken størrelse hulmursisolering er, hvad det kræver, hvor meget det koster osv.

Rigtig god læselyst
Martin Brink
Martin BrinkEnergirådgiver, indehaverDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhverv- og privatkunder
Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering
Martin Brink
Energirådgiver, indehaver
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Hulmursisolering og økonomi

I dette afsnit har vi samlet en række artikler, der belyser forskellige aspekter vedrørende hulmursisolering og dets forhold til økonomi. Uanset om du er interesseret i de potentielle energibesparelser eller de økonomiske fordele ved at investere i hulmursisolering, finder du her værdifuld information. Dyk ned i vores kuraterede artikler for at få indblik i, hvordan hulmursisolering kan påvirke din boligs energieffektivitet og din private økonomi på sigt.

Hulmursisolering og din bolig

I dette afsnit har vi samlet en række artikler, der belyser forskellige aspekter vedrørende hulmursisolering og dets indvirkning på boligforbedring. Uanset om du er interesseret i de potentielle forbedringer af boligens energieffektivitet eller de generelle fordele ved at investere i hulmursisolering, finder du her værdifuld information. Dyk ned i vores kuraterede artikler for at få indblik i, hvordan hulmursisolering kan påvirke din boligs komfort på sigt.

02 - FAQ video'er (Hulmursisolering)

Dansk Isolering har gennem tiden producerede en stripe af videoer, hvor vi svarer på spørgsmål i forbindelse med hulmursisolering.

02 - FAQ video'er (Hulmursisolering)

Dansk Isolering har gennem tiden producerede en stripe af videoer, hvor vi svarer på spørgsmål i forbindelse med hulmursisolering.

03 - FAQ spørgsmål (Hulmursisolering)

Hvad koster hulmursisolering?
Hos Dansk Isolering koster en hulmursisolering 200,- pr. isolerbar m2. Vi isolerer din hulmur med de bedste kvalitetsmaterialer fra isover og Rockwool.

Din investering er hurtigt tjent hjem
hulmursisolering er en isoleringsform der tjener sig hjem hurtigst. Det skyldes den store afkølingsflade, der ofte er helt tom. I modsætning til et loft som sjældent er helt uden isolering, så er det ofte tilfældet ved hulmuren. Derfor har hulmuren også den hurtigste tilbagebetalingstid. Hvis du isolerer du din hulmur vil du allerede det 2. år have tilbagebetalt udgiften til isoleringsopgaven. Herefter vil du spare 8.890 kr / årligt på varmeregningen.

Beregnings grundlag
Opvarmningskilde: Olie 10 kr. pr. liter
Areal af ydrevæg ( døre + vinduer fratrækkes): 120 m2
Eksisterende isolering: Ingen
Hulmuren isoleres med: 60 mm

Din årlige besparelse
Du sparer: 889 liter olie
Du sparer i kr: 8.890 kr

Den vejledende udgift til isolering er 17.600 kr
Tilbagebetalingstid: 1.97 år

04 - FAQ step by step guide (Hulmursisolering)

Step 1. Murstenen tages ud
01

Murstenen tages ud

Step 1. inden hulmursisolering kan påbegyndes tages flere mursten ud. Her er vi meget opmærksomme på, at gøre det forsigtigt, så vi ikke efterlader ar på huset.
Step 2. Eksisterende isolering undersøges
02

Eksisterende isolering undersøges

Step 2. Når murstenen er taget ud, undersøges den eksistrende isolering. Vi tjekker om der er isolering, hvilken type det er, om den er faldet sammen, er våd osv.
Step 3. Isolering indblæses i hulmuren
03

Eksisterende isolering undersøges

Step 3. Når murstenene er ude og eksisterende isolering undersøgt, kan vi påbegynde opfyldning af hulmuren med isoleringsgranulat.
Step 4. Afslutning af hulmursisolering
04

Eksisterende isolering undersøges

Step 4. Når hulmuren er fyldt med isoleringsgranulat, går vores professionelle murer igang med at sætte mursten tilbage i muren. Der vil altid være en lille forskel på en ny fuge og en gammel fuge.

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding