Nøgleordene hos os er:ServiceTilgængelighedOrdentlighed5 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image
Dansk Isolering kontorbygning Rødekro

Værdier hos Dansk Isolering - CRS & ESG

Dansk Isolering arbejder omkring 3 enkle begreber: Tilgængelighed, Service og Ordentlighed, og jeg håber oprigtigt at du vil læse dette afsnit, for det er faktisk hele fundamentet under virksomheden.

 

Tilgængelighed 

Dækker over, at du altid skal kunne få fat i os – enten via telefon, eller via nettet. Uden for vores normale telefontid, som er 07-17 man-tors og 07-15 fredag, træffes vi via mail. Har du ønske om at blive kontaktet om aftenen, gør vi gerne det frem til kl. 21,00. Tilgængelighed dækker også over, at vi altid skal have en opdateret og tidssvarende hjemmeside, så skulle du støde på en fejl, hører vi meget gerne fra dig.

 

Service

Dækker over den oplevelse du, som kunde, har, både når du entrerer vores hjemmeside, kontakter os pr. telefon eller har besøg af vores håndværkere. Det er vigtigt, at du har en god oplevelse - ellers hører vi gerne fra dig.


Ordentlighed (ESG & CSR)

Dækker over den måde vi ønsker at blive opfattet på. For os betyder ordentlighed, at vi opfører os på den man forventer sig af os: At vi overholder de aftaler vi laver og at et tilbud holder. Det er gode Sønderjyske dyder som vi er meget stolte over.

Endvidere betyder ordentlighed også, at vi deltager i -  og støtter -  tiltag der forbedre livskvaliteten for de der har behov. Det kan være støtte til den lokale idrætsforening, eller en julekurv til en værdig trængende. Men det handler også om den måde vi ansætter og fastholder. Hos os er sygt barn eller ægtefælle mindst lige så vigtig som dagens gøremål. Og så har altid en praktikant og/eller en flexjobber ansat og de indgår på ligefod med alle andre. 

Vi tager ansvar for miljøet omkring os på alle tænkelige måder – både når vi vælger biler, kontorartikler og de materialer, vi benytter i processen omkring isolering. Vi stiller simpelthen krav til vores leverandører og vi bruger kort og godt ikke produkter der sviner bare for at spare en flad femmer. 

Vi syntes også at det er ordentligt at vi sortere vores affald. Det har vi egentlig gjort siden 2010 og har altid syntes at det var normalt. Vi opdeler vores pap og plastik, og vi bruger energi på at minimere deponi - både fordi det er god business, men også fordi det er god logik. 

I gamle dage kaldte vi det ordentlighed og oprydning. Nu hedder det CSR og ESG. Vi hilser det velkomment og håber alle vores kunder, konkurrenter og leverandører gør det samme.


Med venlig hilsen

Martin Brink
Indehaver

+45 3074 7430
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Image

Læs mere om Dansk Isolering

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding