Hulmursisolering med rockwool
Hulmursisolering med isover
os_hulmur_priser_200.png

Priser er inkl. moms

Isolering af loft med 300 mm kun 199 kr
ny_500500_mobile_hulmur.jpg
ny_800_tablet_hulmur.jpg

Hvad koster en hulmursisolering?

Vi kører med en fast lav pris på kr. 200 pr. m2 isolerbar facade inkl. moms på de to mest udbredte isoleringsmaterialer til hulmursisolering: Rockwool og Isover. 

Din hulmur og dine isoleringsønsker er i trygge hænder hos os. Vi levere en professionel isoleringsløsning, der tre år i træk har gjort os til ”Årets Isolatør”. Vi står for Ordentlighed, Service & Tilgængelighed.

Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring til os på

t: 3074 7430

Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op. Det er HELT GRATIS og UFORPLIGTENDE.  Når vi har modtaget din bestilling af et isoleringstjek, ringer vi dig op og laver en aftale om et besøg når det passer dig bedst.

For at give dig den rigtige pris, er det bedst at vi kommer ud og tjekker dit hus. Der er nemlig mange faktorer der spiller ind ved en hulmursisolering.

Før det første kan noget af din hulmur allerede være isoleret. Der kan også være mure som ikke kan isoleres fordi der er for lidt hulmur imellem ydre- og indermure. I så fald, kan det sjældent betale sig at efterisolere.

Vi kommer ud og undersøger dine hulmure og måler op. Så vender vi tilbage med et fast, gennemskueligt tilbud på den isoleringsløsning, der passer bedst til lige netop dit hus. Vores pris er fair og gennemskuelig.

Bestil et gratis isoleringstjek

*Dine oplysninger er i sikre hænder hos os. Dansk Isolering videregiver ikke dine oplysninger til 3. part. Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig og afgive et tilbud. Et tilbud og et isoleringstjek er fuldstændig gratis og helt uforpligtende.
isolering indbæses flere steder i hulmuren

Hulmursisolering med Rockwool eller Isover kr. 200 pr. m2 inkl. moms

Ved du, om du fyrer for gråspurvene? Uanset om du ejer et nyere eller et ældre hus, kan din  hulmursisolering være mangelfuld eller svundet ind.

Der er tre ualmindeligt gode grunde til, at du snarest muligt bør få undersøgt, om dit hus har behov for at få foretaget en isolering af dine hulmure.
  • Hulmursisolering gør at dit hus holder bedre på varmen – til gavn for indeklimaet og miljøet.
  • Du sparer penge på varmeregningen – en isolering af hulmuren kan være tjent hjem på 3 år
  • Du øger værdien af dit hus ved at isolere dine hulmure – et hus med en forbedret energiklasse og et forbedret varmeregnskab vurderes højere og sælges hurtigere
En hulmursisolering i dit hus er altså ikke bare win-win – det er faktisk win-win-win for både dig og dit hus.

Husk også at du kan trække vores arbejdsløn til isolering af hulmuren fra som håndværkerfradrag på din selvangivelse. Så hvorfor vente med at finde ud af, om dit hus har behov for en hulmursisolering? Det er der ingen grund til. Slet ikke når det tilmed er gratis!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål vedr. efterisolering af hulmuren

Hvilke isoleringsmaterialer passer bedst til dit hus?

Der findes ikke noget enkelt svar på dette spørgsmål. For huse er som mennesker – de er alle forskellige. Isoleringsløsningen for lige netop dit hus afhænger blandt andet af husets konstruktion og alder og murværkets type og beskaffenhed.

Men helt overordnet anbefaler vi den materialetype, der hedder mineraluld, når det handler om hulmursisolering. Det er kort fortalt det materiale, der er bedst til formålet.

I Dansk Isolering har vi valgt at arbejde med tre forskellige produkter til hulmursisolering, der falder ind under fællesbetegnelsen mineraluld. Vi arbejder med Rockwool, Isover og Knauf – simpelthen fordi, det er de bedste produkter på markedet.

Vælger du Dansk Isolering til at give dit hus isoleringstjek og et tilbud på hulmursisolering, kan du være sikker på 4 ting:

  • Vi gennemfører et grundigt tjek af dit hus og dets beskaffenhed
  • Vi giver en professionel vurdering af, om det muligt og rentabelt at hulmursisolere dit hus
  • Du får et gennemskueligt tilbud – med udgangspunkt i en fast, lav kvadratmeterpris 200 kr.
  • Den løsning vi anbefaler er individuelt tilpasset til lige netop dit hus.
november 01, 2017

Besparelse hulmursisolering

Hulmursisolering er hurtigt tjent hjem. Hulmursisolering er en isoleringsform der tjener sig hjem hurtigst. Det skyldes den store afkølingsflade, der ofte er helt tom. I modsætning til et loft som…
marts 01, 2017

Isolering af hulmur

by Martin Brink

Kan huset blive for tæt når jeg isolerer hulmuren? Der stilles tit spørgsmål omkring hvorvidt huset kan blive for tæt, og det er lidt en myte som er baseret på…

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Image

Search