Hulmursisolering med rockwool
Hulmursisolering med isover
os_hulmur_priser_200.png

Priser er inkl. moms

Isolering af loft med 300 mm kun 199 kr
ny_500500_mobile_hulmur.jpg
ny_800_tablet_hulmur.jpg

Hvad koster en hulmursisolering?

En hulmursisolering koster en fast lav pris på kr. 200 pr. m2 isolerbar facade inkl. moms på de to mest udbredte isoleringsmaterialer til hulmursisolering: Rockwool og Isover. 

For at give dig den rigtige pris på hulmursisoleringen, er det bedst at vi kommer ud og tjekker dit hus. Der er nemlig mange faktorer der spiller ind ved en hulmursisolering.

Før det første kan noget af din hulmur allerede være isoleret. Der kan også være mure som ikke kan isoleres fordi der er for lidt hulmur imellem ydre- og indermure. I så fald, kan det sjældent betale sig at efterisolere.

Vi kommer ud og undersøger dine hulmure og måler op. Så vender vi tilbage med et fast, gennemskueligt tilbud på den isoleringsløsning, der passer bedst til lige netop dit hus. Vores pris er fair og gennemskuelig.

Her på siden har vi lavet en Hulmur FAQ. Her kan du finde svar på mange af dine spørgsmål angående isolering af hulmur. Vi har også lavet en 1-2-3 guide til hulmursisolering der forklarer hvorledes en efterisoleringen af din hulmur foregår.

Vi levere en professionel isoleringsløsning, der tre år i træk har gjort os til ”Årets Isolatør”. Vi står for Ordentlighed, Service & Tilgængelighed.

Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring til os på

t: 3074 7430

Eller udfyld formularen, så ringer vi dig op. Det er HELT GRATIS og UFORPLIGTENDE.  Når vi har modtaget din bestilling af et isoleringstjek, ringer vi dig op og laver en aftale om et besøg når det passer dig bedst.


Din hulmur og dine isoleringsønsker er i trygge hænder hos os. Også under corona. 

Vi besøger dig under stor respekt for COVID19, ligesom vi naturligvis tilbyder onlinemøder på de gængse platforme. 

Bestil et gratis isoleringstjek

*Dine oplysninger er i sikre hænder hos os. Dansk Isolering videregiver ikke dine oplysninger til 3. part. Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at kontakte dig og afgive et tilbud. Et tilbud og et isoleringstjek er fuldstændig gratis og helt uforpligtende.

Hulmursisolering pris: kr. 200 pr. m2 inkl. moms (Rockwool eller Isover)

Ved du, om du fyrer for gråspurvene? Uanset om du ejer et nyere eller et ældre hus, kan din  hulmursisolering være mangelfuld eller svundet ind.

Der er tre ualmindeligt gode grunde til, at du snarest muligt bør få undersøgt, om dit hus har behov for at få foretaget en isolering af dine hulmure.
  • Hulmursisolering gør at dit hus holder bedre på varmen – til gavn for indeklimaet og miljøet.
  • Du sparer penge på varmeregningen – en isolering af hulmuren kan være tjent hjem på 3 år
  • Du øger værdien af dit hus ved at isolere dine hulmure – et hus med en forbedret energiklasse og et forbedret varmeregnskab vurderes højere og sælges hurtigere
En hulmursisolering i dit hus er altså ikke bare win-win – det er faktisk win-win-win for både dig og dit hus.

Husk også at du kan trække vores arbejdsløn til isolering af hulmuren fra som håndværkerfradrag på din selvangivelse. Så hvorfor vente med at finde ud af, om dit hus har behov for en hulmursisolering? Det er der ingen grund til. Slet ikke når det tilmed er gratis!
Image

Hvad koster hulmursisolering?

Hos Dansk Isolering koster en hulmursisolering 200,- pr. isolerbar m2. Vi isolerer din hulmur med de bedste kvalitetsmaterialer fra isover og Rockwool.

Din investering er hurtigt tjent hjem
Hulmursisolering er en isoleringsform der tjener sig hjem hurtigst. Det skyldes den store afkølingsflade, der ofte er helt tom. I modsætning til et loft som sjældent er helt uden isolering, så er det ofte tilfældet ved hulmuren. Derfor har hulmuren også den hurtigste tilbagebetalingstid. Hvis du isolerer du din hulmur vil du allerede det 2. år have tilbagebetalt udgiften til isoleringsopgaven. Herefter vil du spare 8.890 kr / årligt på varmeregningen.

Beregnings grundlag
Opvarmningskilde: Olie 10 kr. pr. liter
Areal af ydrevæg ( døre + vinduer fratrækkes): 120 m2
Eksisterende isolering: Ingen
Hulmuren isoleres med: 60 mm

Din årlige besparelse
Du sparer: 889 liter olie
Du sparer i kr: 8.890 kr

Den vejledende udgift til isolering er 17.600 kr
Tilbagebetalingstid: 1.97 år


Step 1. Murstenen tages ud
01

Murstenen tages ud

Step 1. inden hulmursisolering kan påbegyndes tages flere mursten ud. Her er vi meget opmærksomme på, at gøre det forsigtigt, så vi ikke efterlader ar på huset.
Step 2. Eksisterende isolering undersøges
02

Eksisterende isolering undersøges

Step 2. Når murstenen er taget ud, undersøges den eksistrende isolering. Vi tjekker om der er isolering, hvilken type det er, om den er faldet sammen, er våd osv.
Step 3. Isolering indblæses i hulmuren
03

Eksisterende isolering undersøges

Step 3. Når murstenene er ude og eksisterende isolering undersøgt, kan vi påbegynde opfyldning af hulmuren med isoleringsgranulat.
Step 4. Afslutning af hulmursisolering
04

Eksisterende isolering undersøges

Step 4. Når hulmuren er fyldt med isoleringsgranulat, går vores professionelle murer igang med at sætte mursten tilbage i muren. Der vil altid være en lille forskel på en ny fuge og en gammel fuge.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

©2023 Dansk Isolering ApS
Kildeager 7, 4621 Gadstrup - Bergensvej 7, 6230 Rødekro
Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468 · by Say it webbureau Kolding

Search