Kan hulmursisolering gøre mit hus for tæt eller skade mit hus?

NEJ - Dit hus kan ikke blive for tæt!

Vi hører engang imellem, at hulmursisolering gør huset for tæt, og at huset nu har stået i mange år uden isolering og at huset er sundt. Det er det også bagefter! Ved isolering med mineraluld, har huset mulighed for at ”trække vejret” uden ændringer. Mineraluld er et 100% naturprodukt, og fugt har mulighed for at passere. Læs mere om Rockwool hulmursfyld

Vi har også hørt, at der opstår så store varmeforskelle på for- og bagmur, at der kan opstå sætningsskader. Det passer ikke! Ved hulmursisolering flyttes ”kampen” mellem det varme indre og kolde ydre, blot længere frem i murværket.

Hvor ”kampen” tidligere foregik i selve bagvæggen, vil den fremover foregå i isoleringen. Bagmuren vil være varm og formuren vil være kold – sådan som det bør være. De sidste 30 år, er der også bygget fuldmurede huse. Her ser man ingen tegn på revner som følge af lovpligtig isolering. Vi tillader os, en smule hårdnakkede, og med et glimt i øjet, at kalde det ammestuesnak.

 

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding