Rockwool og Isover isolering
Hulmursisolering
200,- /m2.
Bestil tilbud
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Valgfrit isoleringsmateriale.
Frit valg samme pris
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Få pris på hulmursisolering.
Indtast oplysninger her
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Dansk Isolering.
Isolatør siden 2008
The Amazing Slideshow Addon!

Besparelse hulmursisolering

Hulmursisolering er hurtigt tjent hjem. Hulmursisolering er en isoleringsform der tjener sig hjem hurtigst. Det skyldes den store afkølingsflade, der ofte er helt tom. I modsætning til et loft som sjældent er helt uden isolering, så er det ofte tilfældet ved hulmuren. Derfor har hulmuren også den hurtigste tilbagebetalingstid.

Hvor hurtigt hulmursisolering er tjent hjem, afhænger meget af hvor du bor, og hvad du bruger som varmekilde. De billigste områder med billig fjernvarme, har en tilbagebetalingstid på ca. 8-10 år, mens de områder med dyreste varmekilder (olie og gas) tjener sig hjem over 2-4 år.

Fordele ved hulmursisolering

Ved at få foretaget efterisolering af hulmuren får du en række fordele:

  • Efterisolering af hulmur sparer dig penge, fordi varmen bliver i huset, og ikke går til at fyre for gråspurvene.
  • Du får et bedre indeklima, da varmen fordeler sig bedre i rummet, og du undgår strålekulde fra kolde vægge.
  • Hulmursisoleringen sikrer et bedre miljø, da du sparer på varmen og dermed nedsætter CO2 udslippet.

Så hurtigt er din investering tjent hjem

Isolerer du din hulmur vil du allerede det 2. år have tilbagebetalt udgiften til hulmursisoleringen, og du vil spare 8.890 kr / årligt på varmeregningen.

Grundlag for beregning

Opvarmningskilde: Olie 10 kr. pr. liter

Areal af ydrevæg ( døre + vinduer fratrækkes): 120 m2

Eksisterende isolering: Ingen

Hulmuren isoleres med: 60 mm

Din årlige besparelse

Du sparer: 889 liter olie

Du sparer i kr: 8.890 kr

Den vejledende udgift til isolering er 17.600 kr

Tilbagebetalingstid: 1.97 år

Hulmursisolering med ROCKWOOL stenuld

Vi hulmursisolere med ROCKWOOL mineraluld, også kendt som stenuld og løsuld, fordi det er bedst og mest miljøvenligt. Der er tale om et 100 % naturprodukt uden tilsatte kemikalier.

ROCKWOOL mineraluldsgranulat er naturligt brandhæmmende, da produktet består af 100 % sten. Stenene varmes op til ca. 1.400 grader celsius, hvorefter det trækkes ud i tråde – nærmest som candyfloss.

Vores primære metode, er hulmursisolering med granulat. Granulat er en fællesbetegnelse for alle isoleringsformer, der findes i flænset form og indblæses. Den isolering flest kender, findes i rulleform eller som bats (plader/måtter). Granulatet er egentligt det sammen - formen er bare en anden. Vi sammenligner det med indholdet af en fiberdyne, nærmest lidt vattet.

Vi benytter udelukkende granulat fra den ROCKWOOL. Når vi har valgt at bruge ROCKWOOL, skyldes det, at vi har vurderet det som det bedste på markedet.

Hulmursisolering med ROCKWOOL granulat har mange fordele. Den mest oplagte fordel ved ROCKWOOL granulat, er dets evne til at pakke sig omkring gennemføringer såsom rør til tørretumbler og lignende.

En anden fordel ved hulmursisolering med mineraluldsgranulat er, at der aldrig opstår revner i laget som ved f.eks. bats eller isolering i rulleform. Granulatet lægger sig som en stor, ubrudt overflade, hvorved man sikrer optimal isolering – også selv om huset giver sig en smule. Du kan læse mere om isolering med ROCKWOOL granulat her.

Gratis beregning af besparelse

Hos Dansk Isolering tilbyder vi at lave en beregning af hele din besparelse, inkl. de penge du kan få i tilskud fra energiselskaberne. Ring eller skriv til os, så regner vi besparelsen ud for dig – uden omkostninger og ganske uforpligtende.

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image