Hulmursisolering med ISOVER

Isover Granulat er et granuleret løsuldsprodukt specielt designet til isolering af hulmure.

Isovers produkter til hulmursisolering er lavet af smeltet glasmasse, der er blevet slynget ud i tynde fibre til en candyfloss-agtig masse, der er meget isolerende og samtidig let.

Når Dansk Isolering laver hulmursisolering med Isover, laver vi først en grundig opmåling af hulrummet i hulmuren. Derefter fjerner vi et par mursten og tilslutter en slange, hvorefter vi blæser det granulerede produkt ind i hulmuren.

De lidt ældre generationer af husejere kender Isovers kerneprodukt under navnet Glasuld, som var produktets navn indtil 2000, hvor den franske koncern Saint-Gobain købte virksomheden.

Isover Granulat er produceret med op til 80% genbrugsglas, genbrugsisoleringsmateriale og plantebaseret materiale. Dermed er Isovers produkter til hulmursisolering meget miljø- og klimavenlige.

Derudover vejer Isover Granulat ikke helt så meget som fx Rockwool og papiruld, hvilket kan have sine fordele i nogle typer hulmure.

Isover Granulat er et ikke-brændbart materiale, der er bioopløseligt og diffusionsåbent.

Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring

t: 3074 7430

Få tjekket din hulmur

For at kunne give et tilbud på isolering af hulmuren kræver det at vi kommer ud og foretager en opmåling. Du kan enten udfylde formularen eller booke et møde med en energikonsulent på tlf.: 30 74 74 30

FAQ - Hulmursisolering med ISOVER (tekst skal omskrives)

Hvad er Rockwool?

Rockwool er faktisk navnet på det danskejede firma, som på verdensplan er den største producent af isoleringsmaterialet stenuld – deraf navnet. Derfor er stenuld for os danskere gået hen og blevet ensbetydende med navnet Rockwool.

Men hvad er det så?

  • Rockwool er i virkeligheden en efterligning af et af naturens fænomener.
  • Idéen kom efter et vulkanudbrud på Hawaii, hvor man fandt uldtotter af sten.
  • Det er et af de mest brugte isoleringsmaterialer med meget bred anvendelse.
  • Rockwool fremstilles ved at smelte sten, kalksten, briketter og råmaterialer ved 1.500°C.
  • Det er et naturmateriale, der stort set svarer til sammensætningen af jordskorpen.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search