Hulmursisolering med ROCKWOOL

Rockfill er et granuleret mineraluldsprodukt, der er særligt velegnet til at efterisolere hulmure.

Rockwools isoleringsprodukter er lavet stenuld, der er vand- og fugtafvisende. Rockwool er et gennemtestet og dansk udviklet produkt, der bliver produceret på Rockwool-fabrikken i Doense i nærheden af Hobro.

Rockwool er fremstillet af knust sten, der under høj varme smeltes om en slags lavamasse, der piskes op til totter af stenuldsgranulat. I fremstillingsprocessen indgår også gammelt Rockwool isoleringsmateriale fra bygninger, der er blevet revet ned eller renoveret. Rockwoolen bliver altså genbrugt og indgår i et klimavenligt kredsløb.

Når vi i Dansk Isolering laver hulmursisolering med Rockwool, foretager vi altid en grundig opmåling af hulrummet i hulmuren. Selve efterisoleringen foregår ved at vi tilslutter en slange i et hul i ydermuren, hvor vi fjerner et par mursten. Herefter blæser vi det granulerede produkt ind i hulmuren, så det pakker sig fint og tæt. Til slut murer vi naturligvis hullerne i muren pænt til igen.

Rockwool hulmursisolering er diffusionsåbent. Det betyder, at indendørs fugt kan vandre ud gennem indermur, isoleringsmateriale og ydermur, samtidig med at hulmursisoleringen holder på varmen og ikke tillader fugt at vandre udefra og ind i huset.

Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring

t: 3074 7430

Få tjekket din hulmur

For at kunne give et tilbud på isolering af hulmuren kræver det at vi kommer ud og foretager en opmåling. Du kan enten udfylde formularen eller booke et møde med en energikonsulent på tlf.: 30 74 74 30

FAQ - Hulmursisolering med Rockwool

Hvad er Rockwool?

Rockwool er et meget udbredt isoleringsmateriale af stenuld. Det bliver produceret af den danskejede koncern af samme navn, som med over 10.000 ansatte i 37 lande er den største producent af stenuld på verdensplan.

Rockwool fremstilles i en forarbejdningsproces, hvor man knuser og smelter sten, briketter, kalksten og andre råmaterialer i store ovne ved temperaturer på 1.500 grader.

Den rødglødende, flydende stenmasse bliver herefter pisket op til luftige totter af stenuld - Rockwool. Herfra er der to veje for produktet:

  • Enten bliver produktet brugt som løs granulat til indblæsning og efterisolering af fx hulmure og lofter.
  • Eller også fortsætter forarbejdningen, hvor stenulden komprimeres til isoleringsbats, der kan formes og monteres på uendelig mange måder.

Rockwool har særdeles gode isoleringsevner og består i bund og grund af samme materialer som dit hus – nemlig sten.

Hvad er fordelene ved at bruge Rockwool til hulmursisolering?
Hvad koster det at bruge Rockwool til hulmursisolering?

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search