5 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Hulmursisolering med Rockwool kun kr. 200 pr. m² - Alt inklussive!!

Isoleringsmaskinen og grejet til hulmursisolering står i en varebil. Derved kan vi udføre hulmursisolering på trange steder. Når vi ankommer til huset, klargør vi hulmurisolering ved at tage de nødvendige sten ud af huset. Derved får vi "syn for sagen" inden hulmursisolering igangsættes og vi kan vi se om hulmursisolering kommer ordentlig frem til næste hul ligesom den luft der kommer ind med hulmursisolering, kan komme ud af de øvrige huller.

Så går en isolatør igang med at blæse ROCKWOOL hulmursisolering ind. Fra maskinen går der en slange op til isolatøren som sørger for indblæsningen af ROCKWOOL hulmursisolering. På enden af slangen er der monteret en lille studs som passer ind i hullet hvor murstenen er taget ud. Sammen med luft foretager isolatøren nu indblæsningen af ROCKWOOL hulmursisolering. Isolatøren kan, via en trådløs fjernbetjening, styre trykket og mængden af ROCKWOOL hulmursisolering i forhold til tykkelsen på hulmuren. Derved sikrer vi ensartet hulmursisolering.

Når isolatøren er kommet et godt stykke frem med hulmursisolering, går en murer straks igang med at lukke hullerne efter hulmursisolering igen.  Det sikrer en pæn og ensartet fuge, og dermed et pænt murværk efter endt hulmursisolering.

Dansk Isolering udfører ca. 200 m2 hulmursisolering med ROCKWOOL på en dag. Vi behøver blot adgang til vand og 220v el (til alm. elværktøj), så klarer vi hulmursisolering.

Dansk Isolering står naturligvis til rådighed for uddybende information om hulmursisolering med ROCKWOOL.

 

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding