Loftisolering:Frit materiale valgGratis isoleringstjekPriser fra 125,- /m25 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Kolding: Bor du i et hus der er bygget før 1998 i Kolding? Så vil du kunne drage nytte af en loftisolering. Der er nemlig en meget stor sandsynlighed for, at du har for lidt isolering på loftet. Med en efterisolering af loftet kan du spare helt op til 25% på din varmeregning.


Samarbejde med koldingensiske håndværkere

Hos Dansk Isolering har vi i mere end et årti efterisoleret den danske boligmasse. Vi har base i det sønderjydske, hvorfra vi betjener kunder i hele landet. Kolding er en af de mange danske byer, hvor vi udfører loftisoleringer. I Kolding har vi samarbejde med lokale tømrervirksomheder og VVS installatører. Hyrer du et koldingensisk tømrerfirma til en renoveringsopgave der også indbærer isoleringsarbejde. Er det meget sandsynligt at vi står bag isolerings delen.


Vi laver et gratis isoleringstjek i Kolding

Som husejer i Kolding kan du også kontakte os direkte. Vi starter som regel med, at aflægge dig et uforpligtende besøg. Her kommer vi ud og tjekker din boligs isoleringsmæssige tilstand. Vi tjekker både isoleringens tykkelse på loftet, og om et evt. hulrum i dine ydervægge er isoleret. Når vi har tjekket din bolig, får du et tilbud på hvad isoleringsarbejdet koster. Samtidig vil du få en beregning på den forventede besparelse, og eventuelle tilskud du kan søge.


Specielt for loftisolering i Kolding

Kolding har rigtig mange parcelhuskvarterer, som er opført i 50’erne og 60’erne. Et typiske "ældre" 1-plans hus, har et uudnyttet loftsrum som oftest bliver brugt til opbevaring. Disse huse er specielt egnet til efterisolering af loftet. Typisk ser vi en isoleringstykkelse på omkring 100mm, hvilket efter nutidens standarder betegnes som mangelfuld. Samtidig ses det ofte isoleringen er beskadiget. Det kan være fordi man har gået på isoleringen, eller har afsat papkasser og andet direkte på loftisoleringen. Det presser isoleringen sammen også forsvinder isoleringsevnen altså.
Image

FAQ Isolering

Kan min bolig isoleres?

En loftisolering kan næsten altid svare sig hvis dit hus er opført før 1998. Et rigtig godt sted at starte, er ved at få tjekket din boligs isoleringsmæssige tilstand. Det kan du gøre ved at bestille et Gratis isoleringstjek hos Dansk Isolering. Isoleringstjekket, beregning på besparelse på varmeregningen, søgning af tilskud samt tilbud er alt sammen gratis og uforpligtende.

Dansk Isolering ApS

Kildeager 7, 4621 Gadstrup - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding