Derfor anbefaler vi Rockwool

Dansk Isolering tager prisen som Årets Isolatør for andet år i træk

Danskernes foretrukne isoleringsfirma hedder fortsat Dansk Isolering ApS. For andet år i træk har den sønderjyske vækstvirksomhed nemlig vundet smileyordningen Anmeld Håndværkers prestigefyldte pris som Årets Isolatør.

Det skete for nyligt under det store awardshow Årets Håndværker 2017 i Cirkusbygningen i København, hvor årets håndværkere i 17 forskellige kategorier blev kåret og fejret.

- Dét der gør mig mest stolt over at vinde denne pris igen er, at jeg ved, det er kundernes vurderinger og oplevelser af vores arbejde, der ligger til grund for kåringen, siger indehaver af Dansk Isolering, Martin Brink.

Derfor sender han også hæderen videre til sine medarbejdere:

- Vi har kun kunnet vinde denne pris to år i træk, fordi vi er et professionelt hold med de rette kompetencer og samme holdninger til kvalitet, service og ordentlighed. I Dansk Isolering laver vi ikke andet end isolering. Derfor er isolering en æressag og opgaverne er vores levebrød, siger Martin Brink.

Martin Brink og Mikael Rasmussen

Dansk Isolering ApS har en elitesmiley med en samlet score på 4,8 point på en skala fra 0 til 5 i Anmeld Håndværker-ordningen.

- Vi bruger simpelthen kundeanmeldelserne som et kvalitetsstyringsredskab, der hele tiden skal holde os på tæerne. Får vi en kundeanmeldelse, der ikke scorer 5 point, drøfter vi den internt med fokus på forbedring og læring. Scorer vi 5 point, går rosen selvfølgelig også ud til mine medarbejdere, siger Martin Brink.

Fra lille iværksætter til vækstvirksomhed

Den 37-årige sønderjyde startede Dansk Isolering ApS i 2008. Dengang var det en lille iværksættervirksomhed med et par medarbejdere og et lille lagerlokale i Aabenraa.

I løbet af de seneste 9 år er Dansk Isolering vokset til en virksomhed på knap 25 højt specialiserede medarbejdere fordelt på to afdelinger: En afdeling, der kun beskæftiger sig med loftisolering og hulmursisolering til privatkunder og en afdeling, der er specialiseret i teknisk isolering af diverse installationer og anlæg.

Alt er i dag samlet i renoverede lokaler tæt ved motorvejen i Rødekro, hvor virksomheden råder over 2.200 m2 lager og kontor.

Virksomheden er optaget af socialt ansvar og kædeansvar og har således overenskomst med alle sine medarbejdere.

I 2014 kom Dansk Isolering på Børsens Gazelleliste, i 2015 var virksomheden blandt finalisterne i Anmeld Håndværkers kategori Årets Energimand, i 2016 vandt Dansk Isolering titlen Årets Energimand og altså også i 2017, hvor kategorien skiftede navn til Årets Isolatør.

Og hvor står Dansk Isolering så nu? Hvad skal virksomheden bruge væksten og de flotte titler til fremover?

- Vi etablerede Dansk Isolering under finanskrisen i de svære år. Det lykkedes og nu har vi for alvor momentum. Fordi vi lærte at drive virksomhed i trange tider, har vi forhåbentligt lettere ved at drive virksomhed i de lidt bedre tider. Vi har fra starten skulle levere de bedste løsninger til de skarpeste priser, det har givet virksomheden et særligt DNA og et helt særligt sammenhold, siger indehaver Martin Brink.

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image