Ådalsvænget i Esbjerg. Rendering: Årstidernes Arkitekter

Dansk Isolering efterisolerer 500 lejligheder i Esbjerg

- Efterisoleringen af Ådalsvænget med Rockwool sikrer alle parter en god oplevelse

Når den 600 mio. kr. dyre renovering af Ådalsvænget i Esbjerg for alvor tager fart i foråret, bliver det med Dansk Isolering som underentreprenør på efterisoleringsentreprisen.

I løbet af den kommende tid kommer isolatørerne fra Dansk Isolering til at efterisolere 24.000 kvadratmeter loft med 220 tons isolering, efterhånden som renoveringen af de 606 lejligheder, der bliver ombygget til 509 moderne boliger, skrider frem.

Indehaver af Dansk Isolering, Martin Brink glæder sig over samarbejdet med bygherren Arbejdernes Boligforening i Esbjerg.

- Når man læser kravene i udbudsmaterialet, er det tydeligt, at bygherren har fokus på langtidsholdbarhed og høj kvalitet i materialevalgene. Det er et opdrag, der ligger rigtig godt til Dansk Isolering. For som specialiseret håndværksvirksomhed er vores spidskompetence netop at matche hvert individuelt projekt med de rigtige produkter. Og i dette projekt har det naturlige valg været Rockwool Granulat, siger indehaver Martin Brink.

- Bygherren har ønsket et højkvalitetsprodukt i klasse 1 – og det er Rockwool Granulat. Det er produceret direkte til sit formål og besidder nogle rigtig gode, ensartede egenskaber. Det holder værdierne over tid og sætter sig ikke, siger Martin Brink.

Kvalitet til tiden

Hos byggefirmaet Søren Østergaard A/S, der vandt fagentrepriserne på tag- og facaderenovering, stillads, blikkenslagerarbejde og efterisolering, er kvalitet og langtidsholdbarhed også bærende værdier. Både når det handler om materialevalg men også i relationerne til samarbejdspartnere og underentreprenører:

- Når vi vælger underentreprenører, som for eksempel Dansk Isolering, så lægger vi vægt på gode, gamle værdier: Gensidig tillid, kvalitet, aflevering til tiden. Det betyder, at jeg kan være helt tryg og ikke behøver at bruge tid på opfølgning og kontrol, siger projektleder Anders Laust fra Søren Østergaard A/S.

Fra primært at være en blikkenslagervirksomhed har Søren Østergaard A/S de seneste par år også haft succes med at udvide forretningen med en entrepriseafdeling, hvor der arbejdes med hovedentrepriser og fagentrepriser indenfor tømrerfaget.

Dansk Isolering og Søren Østergaard A/S kommer til at arbejde sammen på byggepladsen i Sædding de kommende tre år. Så lang tid tager det nemlig at renovere de mange boliger, der omfatter både Ådalsvænget, Ådalsparken og Ådalshaven.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search