Dansk Isolering finalist til Årets Energi Isolatør for 5. år i træk

For femte år i træk var Dansk Isolering ApS i finalen til den prestigefyldte pris Årets Energi Isolatør +5 ansatte, der hvert år uddeles af smiley-ordningen Anmeld Håndværker.

Tilbage i 2015 var vi for første gang finalister. I 2016, 2017 og 2018 vandt vi prisen inden for vores kategori Årets Isolatør. Det er vi meget stolte over. Vi havde, naturligvis, sat næsen op efter endnu en statue, men er også yderst tilfredse med at nå finalen. Feltet bliver årligt skarpere, og vores kollegaer dygtiggør sig også fra år til år.

I år gik prisen til en dygtig kollega fra Århus-området som også har nogle flotte anmeldelse på Anmeld Håndværker. Vi kipper med flaget og lover kamp til stregen næste år :-)

Awardshowet Årets Håndværker blev afholdt onsdag d. 10. april i Cirkusbygningen i København, hvor finalisterne dystede om hæderen i 43 forskellige håndværkerkategorier. I kategorien Årets Energi Isolatør med +5 ansatte, var der i alt fem finalister. 

Anmeld Håndværker er et rigtig godt redskab, som vi bruger hver eneste dag i vores daglige arbejde. Vi lægger stor vægt på tillid, tryghed, tilgængelighed og dialog med vores kunder. Derfor bruger vi anmeldelserne til hele tiden at forbedre os og sikre kvaliteten i vores arbejde og i vores service og rådgivning, fortæller indehaver Martin Brink.

www.anmeld-haandvaerker.dk har Dansk Isolering en elitesmiley og over 340 kundeanmeldelser med en samlet score på 4,8 point på en skala fra 0 til 5.

Både kundeanmeldelser, titler og finalepladser er blåstemplinger, som skyldes en fokuseret holdindsats. Vi bruger dem selvfølgelig til at fastholde vores position i markedet. Men de forpligter os også til at holde os på tæerne hele tiden. 

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image