Derfor anbefaler vi Rockwool

Dansk Isolering holder Team Rynkeby varme

Tilbage i 2016 fik vi en henvendelse fra Team Rynkeby om mulig deltagelse som sponsor på deres tur til Paris i 2017.

Team Rynkeby er ubetinget vores helte! De støtter en enormt værdig sag - nemlig vores børns ve og vel. Den var vi straks friske på! Og valget var let: Vi skulle naturligvis være at finde på deres overtræksærmer som bruges på de kolde og hårde træningsdage op til turen. Det passer perfekt til os: Vi sørger for, at Rynkerne kan holde varmen.

Nok ikke det sponsorat eller markedsføringsstunt der giver flest kunder, men en gang i mellem, skal vi vælge med hjertet. Det gør Rynkerne nemlig også!

Tak fordi vi måtte være med og tak fordi i gør det! I er simpelthen for seje!!

God tur til Paris :-)

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image