Rockwool til isolering nybyg

Når talen falder på isolering nybyg, er der er nok at blive forvirret over som husejere eller huskøbere.

Når det kommer til isolering nybyg er der mange spørgsmål der rejser sig. Hvad er den optimale isoleringstykkelse på loftisolering? Hvornår kan det betale sig at efterisolere? Hvornår er investeringen tjent hjem? Hvilke typer isoleringsmateriale, skal vi vælge til loftet? Til hulmursisolering? Og så videre.

Hvis du går med hovedet fuld af byggetanker og researcher på disse spørgsmål, har jeg to gode nyheder til dig – og én dårlig. Vi starter med den dårlige:

Der er nærmest lige så mange svar på alle dine relevante isolerings spørgsmål, som der er huse i Danmark. For der er så mange individuelle forhold ved hvert enkelt hus, der har indflydelse på de rigtige svar.

Men nu til de gode nyheder: Den første gode nyhed er, at du kan spare dig selv for at lede efter svarene alle disse spørgsmål ved at kontakte en professionel isolatør.
mr.jpg
Mikael Rasmussen, afdelingsleder, Bygningsisolering

Mineraluld bedst til isolering nybyg

I Dansk Isolering arbejder vi med alle typer isoleringsopgaver og alle de gængse typer isoleringsmateriale fra de anerkendte producenter. Derfor ved vi, hvad der er den rigtige løsning for lige netop dit projekt
Den anden gode nyhed er, at man faktisk godt kan give et generelt svar på, hvilken type isoleringsmateriale, der fungerer bedst. I hvert fald når det kommer til nybyggeri.
Når det handler om nybyggeri, tøver vi ikke med at anbefale mineraluldsprodukterne fra Rockwool.

Vælg isolering med lav sætningsgrad

Produkterne fra Rockwool har en meget lav sætningsgrad. Det betyder, at de nærmest ikke sætter sig eller synker sammen. Heller ikke over mange år. Det betyder altså noget, når vi i dag lægger næsten halve meter høje lag af isolering på lofterne i nybyggeri.

Fordele ved mineraluld

Mineralulds produkter fra Rockwool har tre sympatiske egenskaber
Det er brandhæmmende som bare pokker
Der er høj leveringssikkerhed på produkterne, fordi de produceres i Danmark på en stor, moderne fabrik uden for Hobro.

Et miljørigtigt valg ved isolering nybyg

Rockwool laves af en meget høj andel af genanvendt materiale – blandt andet gammelt og fraskåret mineraluld. Altså en slags bæredygtigt evighedskredsløb.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search