Dansk Isolering finalist til Årets Håndværker for fjerde år i træk

For fjerde år i træk er Rødekro-virksomheden Dansk Isolering ApS i finalen til den prestigefyldte pris Årets Håndværker, der hvert år uddeles af smiley-ordningen Anmeld Håndværker.

- I 2017 og 2016 vandt vi prisen inden for vores kategori Årets Isolatør. Nu er vi i finalen igen og har dermed et ”hattrick” inden for rækkevidde. Det er vi meget stolte og spændte over. Årets Håndværker er jo branchens svar på Oscar-uddelingen, siger indehaver af Dansk Isolering, Martin Brink.

Awardshowet Årets Håndværker afholdes torsdag den 5. april i Cirkusbygningen i København, hvor 138 finalister dyster om hæderen i 23 forskellige håndværkerkategorier. I kategorien Årets Isolatør er der i alt seks finalister.
Men selv om branchens årlige selvfejring er en fin mulighed for eksponering, er det nu ikke derfor, Dansk Isolering har tilmeldt sig Anmeld Håndværker-ordningen.

Redskab til udvikling og kvalitetssikring
- Anmeld Håndværker er et rigtig godt redskab, som vi bruger hver eneste dag i vores daglige arbejde. Vi lægger stor vægt på tillid, tryghed, tilgængelighed og dialog med vores kunder. Derfor bruger vi anmeldelserne til hele tiden at forbedre os og sikre kvaliteten i vores arbejde og i vores service og rådgivning, fortæller afdelingsleder i afdelingen for bygningsisolering, Mikael Rasmussen.

www.anmeld-haandvaerker.dk har Dansk Isolering en elitesmiley og over 320 kundeanmeldelser med en samlet score på 4,8 point på en skala fra 0 til 5.

- Både kundeanmeldelser, titler og finalepladser er blåstemplinger, som skyldes en fokuseret holdindsats. Vi bruger dem selvfølgelig til at fastholde vores position i markedet. Men de forpligter os også til at holde os på tæerne hele tiden. Særligt nu hvor der igen er godt gang i byggebranchen, siger indehaver Martin Brink.

Image
Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image