Dansk Isolering Rødekro

Dansk Isolering finalist til Årets Håndværker for fjerde år i træk

For fjerde år i træk er Rødekro-virksomheden Dansk Isolering ApS i finalen til den prestigefyldte pris Årets Håndværker, der hvert år uddeles af smiley-ordningen Anmeld Håndværker.

- I 2017 og 2016 vandt vi prisen inden for vores kategori Årets Isolatør. Nu er vi i finalen igen og har dermed et ”hattrick” inden for rækkevidde. Det er vi meget stolte og spændte over. Årets Håndværker er jo branchens svar på Oscar-uddelingen, siger indehaver af Dansk Isolering, Martin Brink.

Awardshowet Årets Håndværker afholdes torsdag den 5. april i Cirkusbygningen i København, hvor 138 finalister dyster om hæderen i 23 forskellige håndværkerkategorier. I kategorien Årets Isolatør er der i alt seks finalister.
Men selv om branchens årlige selvfejring er en fin mulighed for eksponering, er det nu ikke derfor, Dansk Isolering har tilmeldt sig Anmeld Håndværker-ordningen.

Redskab til udvikling og kvalitetssikring
- Anmeld Håndværker er et rigtig godt redskab, som vi bruger hver eneste dag i vores daglige arbejde. Vi lægger stor vægt på tillid, tryghed, tilgængelighed og dialog med vores kunder. Derfor bruger vi anmeldelserne til hele tiden at forbedre os og sikre kvaliteten i vores arbejde og i vores service og rådgivning, fortæller afdelingsleder i afdelingen for bygningsisolering, Mikael Rasmussen.

www.anmeld-haandvaerker.dk har Dansk Isolering en elitesmiley og over 320 kundeanmeldelser med en samlet score på 4,8 point på en skala fra 0 til 5.

- Både kundeanmeldelser, titler og finalepladser er blåstemplinger, som skyldes en fokuseret holdindsats. Vi bruger dem selvfølgelig til at fastholde vores position i markedet. Men de forpligter os også til at holde os på tæerne hele tiden. Særligt nu hvor der igen er godt gang i byggebranchen, siger indehaver Martin Brink.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search