Dansk Isolering årets håndværker 2018
Årets håndværker pokal

Hattrick: Dansk Isolering blev Årets Isolatør for tredje år i træk

Danskernes foretrukne isoleringsfirma hedder fortsat Dansk Isolering ApS. For tredje år i træk vandt Dansk Isolering smileyordningen Anmeld Håndværkers prestigefyldte pris som Årets Isolatør.

Det skete for nyligt under det store awardshow Årets Håndværker 2018 i Cirkusbygningen i København, hvor årets håndværkere i 23 forskellige kategorier blev kåret og fejret.

- Jeg er beæret og utroligt stolt over mine medarbejdere. Det er deres dedikerede holdindsats, der har gjort det muligt for Dansk Isolering at vinde Årets Isolatør for tredje år i træk. Samtidig er jeg ydmyg over for den tillidserklæring, som vores kunder bliver ved med at give os, siger indehaver af Dansk Isolering, Martin Brink.

Det er først og fremmest kundernes oplevelser og vurderinger på Anmeld Håndværker, der ligger til grund for kåringen. Og selv om Dansk Isolering også blev fremhævet for at skille sig flot ud på nettet, så er det kundernes vurdering, der betyder mest for Martin Brink:

- Det forpligter og motiverer os på den gode måde: Det gør os bedre, fordi vi hele tiden bliver nødt til at være 110 procent på overfor kunderne, hvis vi skal blive ved med at gøre os fortjent til deres tillid, siger Martin Brink.

Matcher isoleringsprodukter til projekter

Selv mener han, at en del af hemmeligheden bag dét at vinde Årets Isolatør tre år i træk ligger i Dansk Isolerings konsekvente tilgang til behovsafdækning.

- Vi gør meget ud af at spørge ind og afdække kundens behov. Det sætter os i stand til at indfri kundens behov med den helt rette individuelle løsning. For det er en del af hele vores værdisæt, at vi vil matche hvert enkelt isoleringsprojekt med dét produkt, der passer bedst til lige præcis kundens bygning, siger Martin Brink.

Striks egenkontrol og konsekvent opfølgning hos hver enkelt kunde er andre dyder, som Dansk Isolering lægger vægt på.

- Vi er bestemte ikke fejlfrie. Vi begår også fejl i en travl hverdag. Men jeg håber, at den måde, vi efterfølgende håndterer og retter vores fejl på, er med til at give os et godt omdømme, siger Martin Brink.

 

FAKTA

Dansk Isolering ApS har en elitesmiley på Anmeld Håndværker med en samlet score på 4,8 point baseret på 326 anmeldelser. Skalaen går fra 0 til 5.

38-årige Martin Brink startede Dansk Isolering ApS i 2008. I 2014 kom virksomheden på Børsens Gazelleliste. Dansk Isolering var finalist til Årets Isolatør i 2015 og har altså vundet prisen i 2016, 2017 og 2018.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search