Micki har fået noget at stå op til hos Dansk Isolering

Meget mere selvtillid, bedre fysik og noget at stå op til. Det er blot tre af de positive effekter, der er kommet ud af 25-årige Micki Toft Møllers praktiktid hos Dansk Isolering.

Men den væsentligste forandring er, at Micki Toft Møller nu ikke længere er på kontanthjælp. Han er nemlig én af de 19 unge, der er en del af partnerprojektet Unge på Toppen, der har til formål at hjælpe unge mennesker i Aabenraa Kommune væk fra kontanthjælp.

- Jeg har prøvet mange forskellige ting, men har ikke fundet min rigtige hylde. Da jeg kom med i projektet i februar, havde jeg været på kontanthjælp et års tid. Når man ikke har noget at stå op til, bliver ens døgnrytme vendt helt på hovedet. I hvert fald når som jeg allerhøjst er B-menneske, siger Micki Toft Møller.

Men den døgnrytme har Micki Toft Møller fået vendt godt og grundigt tilbage. Hver tirsdag, onsdag og torsdag møder han nemlig ind klokken 7 hos Dansk Isolering på Bergensvej i Rødekro. Her kører han enten med ud på isoleringsopgaver med de øvrige håndværkere eller laver forefaldende arbejde på lageret.

- Jeg hjælper for eksempel med at stille op og med at assistere isolatørerne. Og så er jeg blevet skidegod til at feje og køre med palleløfter, siger Micki Toft Møller med et grin.

Fornyet selvtillid

Han har lært mange nye ting og har prøvet sig selv af i nye situationer og udfordringer.

- Jeg kan mærke på mig selv, at jeg har fået meget mere selvtillid. Jeg kan sgu godt finde ud af de her ting. Og så føles det godt at bidrage – både til sig selv og samfundet, siger Micki Toft Møller.

Hans nyvundne selvtillid er også kommet i takt med den del af projekt Unge på Toppen, der opbygger de unge mennesker fysisk og mentalt: Hver mandag og fredag mødes de 19 unge og træner fitness og cykling.

Projektet sluttes af med en uges cykeltur fra den 4. til den 12. juni. Her cykler de unge mennesker 600 kilometer fra Aabenraa, over Vestkysten til Skagen.

Sidste år lykkedes det for alle de unge, der deltog i projektet at komme ud af kontanthjælp og blive selvforsørgende.

Vi er glade for at kunne tilbyde Micki et fast job, når han vender tilbage

Image
Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image