Dansk Isolering - bestil et gratis isoleringstjek
Dansk Isolering - bestil et gratis isoleringstjek

Loftisolering Kolding

Bor du i et hus der er bygget før 1998 i Kolding?

Så vil du kunne drage nytte af en loftisolering. Der er nemlig en meget stor sandsynlighed for, at du har for lidt isolering på loftet. Med en efterisolering af loftet kan du spare helt op til 25% på din varmeregning.

Samarbejde med koldingensiske håndværkere

Hos Dansk Isolering har vi i mere end et årti efterisoleret den danske boligmasse. Vi har base i det sønderjydske, hvorfra vi betjener kunder i hele landet. Kolding er en af de mange danske byer, hvor vi udfører loftisoleringer. I Kolding har vi samarbejde med lokale tømrervirksomheder og VVS installatører. Hyrer du et koldingensisk tømrerfirma til en renoveringsopgave der også indbærer isoleringsarbejde. Er det meget sandsynligt at vi står bag isolerings delen.


Vi laver et gratis isoleringstjek i Kolding

Som husejer i Kolding kan du også kontakte os direkte. Vi starter som regel med, at aflægge dig et uforpligtende besøg. Her kommer vi ud og tjekker din boligs isoleringsmæssige tilstand. Vi tjekker både isoleringens tykkelse på loftet, og om et evt. hulrum i dine ydervægge er isoleret. Når vi har tjekket din bolig, får du et tilbud på hvad isoleringsarbejdet koster. Samtidig vil du få en beregning på den forventede besparelse, og eventuelle tilskud du kan søge.


Specielt for loftisolering i Kolding

Kolding har rigtig mange parcelhuskvarterer, som er opført i 50’erne og 60’erne. Et typiske "ældre" 1-plans hus, har et uudnyttet loftsrum som oftest bliver brugt til opbevaring. Disse huse er specielt egnet til efterisolering af loftet. Typisk ser vi en isoleringstykkelse på omkring 100mm, hvilket efter nutidens standarder betegnes som mangelfuld. Samtidig ses det ofte isoleringen er beskadiget. Det kan være fordi man har gået på isoleringen, eller har afsat papkasser og andet direkte på loftisoleringen. Det presser isoleringen sammen også forsvinder isoleringsevnen altså.

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Loftisolering er en af de mest effektive måder at reducere varmetab i boligen. God loftisolering kan reducere energiforbruget og dermed dine varmeregninger, samtidig med at det forbedrer indeklimaet og mindsker dit CO2-aftryk. Et godt isoleret loft forhindrer varmen i at forsvinde ud af taget og holder dit hjem varmt om vinteren og køligt om sommeren.

Loftisolering af 1½-plans huse

in FAQ Loftisolering

Forfatter: Martin Brink

Huse med skråvægge kan også få foretaget loftisolering. Virkegraden er dog ikke den samme som ved étplanshuse. Når man loftisolerer huse med skråvægge, kan man isolere skunken og den flade…

Isolering af loft

in FAQ Loftisolering

Forfatter: Martin Brink

Indblæsning af isoleringsmateriale er en hurtig og nem måde at isolere loftet på. Ved at anvende for eksempel Rockwool granulat sparer man en masse tid i skærearbejde og tilpasning af…

Ventilation ved loftisolering

in FAQ Loftisolering

Forfatter: Martin Brink

Når loftet bliver isoleret, kommer der ikke længere spildvarme op på loftet. Loftet bliver dermed koldere og koldere luft kan håndtere mindre fugt. Derfor skal man sørge for at øge…

Ventilation ved loftisolering

Når loftet bliver isoleret, kommer der ikke længere spildvarme op på loftet. Loftet bliver dermed…

Loftisolering med Rockwool

Et af de mest effektive produkter til loftsisolering er Rockwool granulat. I denne artikel vil…

Loftisolering med Papiruld

Papiruld er klart det produkt med størst udsving i både isoleringsevne, densitet og brandklasse. Der…

Loftisolering med Isover isolering

Når vi i Dansk Isolering laver loftisolering med Isover isolering kommer vi gerne ud til…

Loftisolering af 1½-plans huse

Huse med skråvægge kan også få foretaget loftisolering. Virkegraden er dog ikke den samme som…

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image