Rockwool og Isover isolering
Dansk Isolering.
Isolatør siden 2008
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Valgfrit isoleringsmateriale.
Frit valg samme pris
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Loftisolering
fra 125,- /m2.
Bestil tilbud
The Amazing Slideshow Addon!
Rockwool og Isover isolering
Hulmursisolering
200,- /m2.
Bestil tilbud
The Amazing Slideshow Addon!

Dansk Isolering – du taler med Lars

Sig goddag til Lars Slipsager - vores nye afdelingsleder for Bygningsisolering pr. 1. april 2019. Lars kommer med mange års erfaring inden for isolering af lofter og hulmurisolering, senest med 10 års ansættelse som kørende konsulent hos en dygtig konkulegga i isoleringsbranchen.

Lars er en rigtig all-rounder inden for isolering. Som tidligere tagtømrer kender Lars alle faldgrupper og muligheder på lofterne. Lars ved også alt hvad der skal vides om dampspærrer og fugtproblemer 

Og med mange års branche-erfaring, kan Lars næsten rynkenfotografere en hulmur. Nej :-) - rynkensyn er måske så meget sagt, men lang erfaring giver de rigtige øjne til at spotte årgangstyper, muligheder og tidligere tiders indgreb.

Når du ringer til os, er det enten Martin, Allan eller Lars der tager telefonen. Og i langt de fleste tilfælde er det Lars du får besøg af.

Giv os et kald - du er altid velkommen :-)

t: 3074 7430

Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering

Skrevet af
Energirådgiver, indehaver
mb@danskisolering.dk

Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

Din Isoleringsekspert siden 2008

Hos Dansk Isolering har vi leveret professionel isolering til danske hjem og virksomheder siden 2004. Med mange års erfaring og en dedikeret tilgang til vores håndværk, sikrer vi høj kvalitet og effektiv isolering, der forbedrer dit indeklima og reducerer energiforbruget.

Vi er stolte af at tilbyde vores ekspertise i hele Danmark. Uanset hvor du befinder dig, står vores dygtige team af isolatører klar til at hjælpe dig med dine isoleringsbehov. Vores mål er at levere løsninger, der opfylder dine specifikke krav og skaber en behagelig og energibesparende bolig.

Image
Image