Efterisolering af loftet giver store besparelser på varmeregningen

Det er nemt, effektivt og superrentabelt: En efterisolering af dit loft er den enkeltstående energiforbedring, der giver dig den største varmebesparelse.

Du kan se frem til store besparelser på varmeregningen, bedre huskomfort og en bedre energimærkning, hvis du efterisolerer din bolig. Men hvor skal du starte?

Loftisolering højst isoleringsevne og besparelse

Dér hvor der umiddelbart er mest isoleringsevne og besparelse at hente er ved en efterisolering af loftet: Op til 30 procent af boligens varmetab går gennem din boligs loft og tag. Er loftet utilstrækkeligt isoleret, fx med 100 mm isolering, vil det være oplagt og effektivt at lægge et ekstra lag isolering på loftet. Det vil give dig en mærkbar besparelse på varmeregningen med det samme

Loftisolering er ideel til 1-planshus

Derfor er efterisolering af loft også en oplagt lavthængende frugt at plukke. Særligt hvis du bor i et ældre 1-planshus med uudnyttet loft. Her er det en smal sag for vores håndværkere at indblæse et ekstra lag af isoleringsgranulat og etablere en forhøjet gangbro.

Efterisolering af loft er også værd at overveje, hvis du står overfor en renovering eller ombygning af dit hus. Bor du i et 1,5 eller 2-plans hus eller et hus med loft til kip, bliver det en mere omstændelig og dyrere omgang at efterisolere.

Isoleringsmateriale til loftet

Vi bruger de isoleringsmaterialer, der passer bedst til lige netop dit hus’ konstruktion, men oftest vil vi vælge en indblæst granulat-løsning med mineraluld til efterisolering af loft. Materialet sætter sig rigtig godt og kan blæses helt tæt ud i alle hjørner og kanter og rundt om alle spær. Og så er det meget mindre tidskrævende end montering af isoleringsbats, der skal tilpasses og skæres til.

Kontakt vores energivejledere og bestil et gratis isoleringstjek, hvor vi giver vores anbefaling til efterisolering og laver et regnestykke på, hvor stor din besparelse på varmeregningen bliver og hurtigt, investeringen tjener sig hjem i lige netop din bolig. Hvis det er muligt, tjekker vi også tilstanden af din dampspærre.

Sådan kommer du igang

Kontakt vores energivejledere og bestil et gratis isoleringstjek, hvor vi giver vores anbefaling til efterisolering og laver et regnestykke på, hvor hurtigt investeringen tjener sig hjem i lige netop dit hjem.
Bestil et gratis isoleringstjek

Få tjekket om loftet kan efterisoleres

Hos Dansk Isolering kan du helt gratis book et besøg af en energikonsulent. Vi kommer ud og måler op, tjekker evt. eksisterende isolering og beregner et tilbud på efterisolering af loftet. Book her

Relaterede artikler

Efterisolering af loft

Efterisolering af loft

Har du et uudnyttet loftsrum, som enten er uisoleret eller har ganske lidt isolering? Så vil en efterisolering af loftet være den energiforbedring, der giver dig mest valuta for pengene.

Efterisolering af ydervæg - parcelhus

Efterisolering af ydervæg

Består din bolig af hhv. indervæg og ydervæg? Så kan du spare mange penge på varmeregningen ved at isolere hulrummet imellem inder- og ydervæg.

Finalist - Årets isolatør

Finalist 7 år i træk

7 år i streg som finalister i kategorien Årets Energi Isolatør +5 ansatte. Det er vi bare ekstremt stolte over! I 2016, 2017 og 2018 vandt vi vores kategori Årets Isolatør.
Efterisolering af loft jylland

Bor du i Jylland?

Bor du i jylland og overvejer efterisolering af din bolig? Book et gratis isoleringstjek hos Dansk Isolering. Læs mere om efterisolering af loft i jylland.
Loftisolering Jylland
Efterisolering af loft fyn

Bor du på Fyn?

Bor du på Fyn og overvejer efterisolering af din bolig? Book et gratis isoleringstjek hos Dansk Isolering. Se muligheder for at efterisolere loftet på Fyn.
Loftisolering Fyn
Efterisolering af loft sjælland

Bor du på Sjælland?

Overvejer du efterisolering af loftet? Book et gratis isoleringstjek hos Dansk Isolering. Muligheder for efterisolering loft på Sjælland.
Loftisolering Sjælland

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search