Efterisolering af loftet giver store besparelser på varmeregningen

Det er nemt, effektivt og superrentabelt: En efterisolering af dit loft er den enkeltstående energiforbedring, der giver dig den største varmebesparelse.

Du kan se frem til store besparelser på varmeregningen, bedre huskomfort og en bedre energimærkning, hvis du efterisolerer din bolig. Men hvor skal du starte?

Loftisolering højst isoleringsevne og besparelse

Dér hvor der umiddelbart er mest isoleringsevne og besparelse at hente er ved en efterisolering af loftet: Op til 30 procent af boligens varmetab går gennem din boligs loft og tag. Er loftet utilstrækkeligt isoleret, fx med 100 mm isolering, vil det være oplagt og effektivt at lægge et ekstra lag isolering på loftet. Det vil give dig en mærkbar besparelse på varmeregningen med det samme

Loftisolering er ideel til 1-planshus

Derfor er efterisolering af loft også en oplagt lavthængende frugt at plukke. Særligt hvis du bor i et ældre 1-planshus med uudnyttet loft. Her er det en smal sag for vores håndværkere at indblæse et ekstra lag af isoleringsgranulat og etablere en forhøjet gangbro.

Efterisolering af loft er også værd at overveje, hvis du står overfor en renovering eller ombygning af dit hus. Bor du i et 1,5 eller 2-plans hus eller et hus med loft til kip, bliver det en mere omstændelig og dyrere omgang at efterisolere.

Isoleringsmateriale til loftet

Vi bruger de isoleringsmaterialer, der passer bedst til lige netop dit hus’ konstruktion, men oftest vil vi vælge en indblæst granulat-løsning med mineraluld til efterisolering af loft. Materialet sætter sig rigtig godt og kan blæses helt tæt ud i alle hjørner og kanter og rundt om alle spær. Og så er det meget mindre tidskrævende end montering af isoleringsbats, der skal tilpasses og skæres til.

Kontakt vores energivejledere og bestil et gratis isoleringstjek, hvor vi giver vores anbefaling til efterisolering og laver et regnestykke på, hvor stor din besparelse på varmeregningen bliver og hurtigt, investeringen tjener sig hjem i lige netop din bolig. Hvis det er muligt, tjekker vi også tilstanden af din dampspærre.

Sådan kommer du igang

Kontakt vores energivejledere og bestil et gratis isoleringstjek, hvor vi giver vores anbefaling til efterisolering og laver et regnestykke på, hvor hurtigt investeringen tjener sig hjem i lige netop dit hjem.

Dansk Isolering ApS

Kildeager 7, 4621 Gadstrup - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2023 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding