Efterisolering af parcelhusebygget før 1990

Efterisolering

af parcelhuse bygget før 1990

Besparelse efterisolering af loft

Efterisolering af loft er nemt, effektivt og superrentabelt. En isolering af loftet er den enkeltstående energiforbedring, der giver dig den største varmebesparelse.

Der er faktisk tale om en win-win-win situation, hvis du får efterisoleret dit hus. Din varmeregning falder, huskomforten og indeklimaet bliver forbedret og dit hus vil være nemmere at sælge, da efterisoleringen giver en bedre energimærkning.

Fordele ved efterisolering af loft

Du kan se frem til store besparelser på din varmeregning samt forbedret huskomfort og en bedre energimærkning, hvis du vælger at efterisolere din bolig. Så hvorfor ikke starte med loftet?

Loftisolering giver dig den højeste isoleringsevne og de største besparelser. Op til 30 procent af varmetabet i din bolig sker gennem loftet og taget. Hvis dit loft ikke er tilstrækkeligt isoleret, for eksempel med kun 100 mm isolering, kan det være en god idé at tilføje et ekstra lag isolering. Dette vil give dig mærkbare besparelser på din varmeregning med det samme.
Martin Brink
Martin BrinkEnergirådgiver, indehaverDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhverv- og privatkunder
Author Martin Brink, CEO Dansk Isolering
Martin Brink
Energirådgiver, indehaver
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

I denne artikel

Efterisolering af loft er ideel løsning til 1-plans huse

Efterisolering af loft er især ideelt for ældre 1-planshuse med uudnyttede lofter. Det er en nem opgave for vores håndværkere at indblæse ekstra isoleringsgranulat og etablere en forhøjet gangbro i loftet.

Hvis du overvejer en renovering eller ønsker at forbedre din boligs energimærkning, så er loftisolering bestemt værd at tage med i dine overvejelser. Bor du i et 1,5 eller 2-plans hus eller et hus med loft til kip, bliver det en mere omstændelig og dyrere omgang at efterisolere.

Start med et gratis isoleringstjek

Kontakt vores energivejledere for at bestille et gratis isoleringstjek, hvor vi analyserer dit behov og anbefaler den bedste løsning til efterisolering. Vi udarbejder desuden et regnestykke, der viser, hvor hurtigt din investering vil tjene sig hjem gennem besparelser på varmeregningen i dit specifikke hjem. Hvis det er relevant, kontrollerer vi også tilstanden af din dampspærre.

Isolering til loft: Det bedst egnet isoleringsmateriale

Når det kommer til isolering til loft, går vi op i at finde det bedste isoleringsmateriale til dit loft, så det passer perfekt til din boligs konstruktion. Ofte vil vi anbefale en indblæst granulat-løsning med mineraluld til efterisolering af loftet. Dette materiale sikrer en tæt og effektiv isolering, som når ud i alle kroge og kanter og omkring alle spær. Det er også langt mindre tidskrævende end at montere isoleringsbatts, som skal tilpasses og skæres til.
Efterisolering af loft med Rockwool
Warmfiber papirisolering til loftisolering
Efterisolering loft Isover isoleringsmateriale
Byggaranti - Din garanti for en veludført efterisolering af loftet

Efterisolering loft pris: Hvad koster det at isolere loftet?

Hos Dansk Isolering forstår vi vigtigheden af at balancere kvalitet og omkostninger. Derfor stræber vi altid efter at levere den bedste værdi for pengene. Vores erfarne team af energivejledere vil altid finde den mest omkostningseffektive løsning til dit loft, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder gennemsigtige og konkurrencedygtige priser, så du kan være sikker på, at du får mest muligt ud af din investering.

Du har altid frit valg ifht. isoleringsmaterialet, og vi vil som nævnt anbefale det bedst egnet materiale til din opgave. Uanset om du vælger Rockwool, Isover eller Warmfiber er prisen den samme. 150 mm isolering på loftet koster 125,-/m2.

150mm

125,-/m2
200mm

150,-/m2
250mm

175,-/m2
300mm

200,-/m2
Hvorfor er efterisolering af loft vigtigt?
Efterisolering af loftet er vigtig, fordi det hjælper med at reducere varmetab gennem taget, hvilket kan føre til energibesparelser og et mere behageligt indeklima. God loftisolering kan også bidrage til at reducere opvarmningsomkostningerne og holde hjemmet køligere om sommeren.
Image

Læs også disse artikler indenfor loftisolering

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding